Survivor 4: Το Twitter αποθέωσε τον Τζέιμς που έφυγε κακήν κακώς από το Love it

"Απολαυστικός! Μαλέσκου περαστικά σε εσένα και το παρεάκι σου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Το Twitter αποθέωσε τον Τζέιμς που έφυγε κακήν κακώς από το Love it

Το έλα να δεις έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο πλατό του Love it και η αλήθεια είναι πως αυτή την τηλεοπτική συνάντηση την περιμέναμε πως και πως! Από τότε που ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε από το Survivor ξεκίνησε να πετάει τα καρφιά του προς την Ιωάννα Μαλέσκου και το πάνελ της αναφέροντας πως όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο τον είχαν... ισοπεδώσει στην εκπομπή.

Άλλα όπως καταλαβαίνετε ότι κι αν συνέβη ο Ροδίτης έπρεπε να εμφανιστεί στην συγκεκριμένη εκπομπή και κάπως έτσι σήμερα 2/6 ο Τζέιμς βρέθηκε στο πλατό του Love it αλλά... αυτό δεν πήγε καθόλου καλά! Μετά από έναν διαπληκτισμό τους παράτησε στα κρύα του λουτρού και αποχώρησε - δείτε εδώ το βίντεο.

Οι τηλεθεατές που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω έσπευσαν στο twitter και ξεκίνησαν τα σχόλια! Το Youweekly.gr σας έχει ξεχωρίσει κάποια και σας τα παρουσιάζει παρακάτω.

Τα tweets για τον Τζέιμς Καφετζή

Survivor 4 Twitter

Survivor 4 love it
Survivor 4 Τζέιμς Καφετζής love it
Survivor 4 Μαλέσκου Love it
Survivor 4 Μαλέσκου Καφετζής
Survivor 4 Μαλέσκου Ιωάννα Love it ΣΚΑΙ

Το καρφί της Βέλλη στην Μαλέσκου μετά την συνέντευξη του Τζέιμς

Η Άννα Μαρία Βέλλη που παρακολουθούσε την εκπομπή και υποστηρίζοντας τον κολλητό της φίλο Τζέιμς, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση και να πετάξει το δικό της καρφί, με αφορμή την αποχώρηση του από την εκπομπή.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε στιγμιότυπο από την στιγμή που έφευγε από το πλατό ο Τζέιμς και έγραψε:

«Cool boys don't look back at explosions» που σημαίνει «Τα κουλ αγόρια δεν κοιτάνε πίσω τους την έκρηξη».

Survivor 4 καρφί Βέλλη Μαλέσκου  Τζέιμς