ΣΚΑΙ: Ραγδαίες εξελίξεις μετά την συμπεριφορά του Τζέιμς στην εκπομπή της Μαλέσκου

Θα του κοστίζει, όπως φαίνεται, η κίνηση που έκανε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΣΚΑΙ: Ραγδαίες εξελίξεις μετά την συμπεριφορά του Τζέιμς στην εκπομπή της Μαλέσκου

Ντόρος πολύς έχει δημιουργηθεί από το μεσημέρι της Τετάρτης με την φυγή του Τζέιμς (για κάποιους διωγμό) από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it.

Ενώ η συνέντευξη κόντευε να ολοκληρωθεί ξεκίνησε ένας απίστευτος διάλογος μεταξύ της παρουσιάστριας και του πρώην παίκτη του Survivor ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να τον αποδεσμεύσει πιο σύντομα από ότι έπρεπε. Ένα περιστατικό που σχολιάστηκε πάρα πολύ στο twitter με κάποιους να παίρνουν την μεριά του Τζέιμς και κάποιους αυτή της Μαλέσκου.

Τι συμβαίνει στον ΣΚΑΙ μετά από αυτό το περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Ευτυχείτε που μεταδόθηκαν το πρωί της Πέμπτης μέσα από την συχνότητα του Open, ο ΣΚΑΙ έχει παγώσει τις συζητήσεις για το επαγγελματικό μέλλον του Τζέιμς.

Όπως έχει αποκαλυφθεί ο Ροδίτης μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο συζητούσε με τους ιθύνοντες του σταθμού να αναλάβει κάποιο δικό του project, αλλά η συμπεριφορά του αυτή δεν τους δυσαρέστησε αρκετά, σε σημείο να θεωρούν πως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να προχωρήσει κάτι.

Τι συνέβη όταν έφυγε από το love it κι έπεσαν διαφημίσεις

Μπορεί μπροστά στις κάμερες την ώρα που σηκώθηκε να φύγει από τον καναπέ να έδειχνε χαμογελαστός αλλά από πίσω... έτρεμε μάλλον από τον εκνευρισμό του.

Με την Ιωάννα δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα. Εκείνη ότι ήθελε να πει το είπε στον αέρα της εκπομπής κι αυτός δεν την πλησίασε καν. Αφού αντάλλαξε κάποιες κουβέντες με ανθρώπους πίσω από τις κάμερες αποχώρησε από τον σταθμό.