Survivor 4: Παίκτης πανηγυρίζει έξαλλα στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Δεν σας πάει το μυαλό ποιος είναι - Υπεράνω πάσης υποψίας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Παίκτης πανηγυρίζει έξαλλα στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Νέα εποχή στο Survivor 4 ή καλύτερα τέλος εποχής για το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου!

Επτά έμειναν πλέον οι παίκτες στη παραλία, οι οποίοι έχουν διασπαστεί σε δύο στρατόπεδα, στον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και στους υπόλοιπους πέντε! Οι δύο προαναφερόμενοι παίκτες βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση στη παραλία, μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου και η αλήθεια είναι πως δεν μιλάνε σε άνθρωπο! Δεν τους ενδιαφέρει αν θα κάνουν με κάποια παρέα και αν θα τους μιλάνε οι συμπαίκτες του. Άλλωστε σε περίπου 20 μέρες θα πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα, ότι και να γίνει!

Ο τελικός του Survivor 4 είναι προγραμματισμένος για τις 4 Ιουλίου, σε έναν μήνα ακριβώς από σήμερα, όμως οι παίκτες θα έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα περίπου δέκα μέρες πριν, καθώς θα πρέπει να μπουν και σε μια βδομάδα καραντίνα. Επομένως 20 μερούλες έμειναν και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι σε σχέσεις μεταξύ των παικτών!

Στο άλλο στρατόπεδο η πεντάδα βρίσκεται σε εξαιρετική ψυχολογία, μιας και κατάφεραν να διώξουν τον Ντάφυ και πλέον βάζουν στο στόχαστρο την δυάδα. Πως πέρασαν την πρώτη νύχτα δίχως τον Τριαντάφυλλος στη παραλία; Εξαιρετικά!

Ο παίκτης υπεράνω πάση υποψίας ο οποίος πανηγύρισε σαν τρελός την αποχώρηση του Ντάφυ ήταν ο... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr