Survivor 4 - twitter: Ξεφτίλισαν τον Ασημακόπουλο για την παράσταση χλευασμού προς τον Τριαντάφυλλο

"Απλά εμετός! Άρχισαν τα καραγκιοζάκια να..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - twitter: Ξεφτίλισαν τον Ασημακόπουλο για την παράσταση χλευασμού προς τον Τριαντάφυλλο

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor έγινε το έλα να δεις - δείτε εδώ όλα τα highlights της βραδιάς. Μια από τις στιγμές που εξόργισαν το τηλεοπτικό κοινό ήταν η παράσταση που έδωσε ο Ασημακόπουλος με τους Amigos προς τιμήν της αποχώρησης του Τριαντάφυλλου.

Όλοι μαζί μαζεύτηκαν στην αμμουδιά του Άγιου Δομίνικου για να δώσουν το πτυχίο στον Ντάφυ που κατάφερε έπειτα από 11 φορές στον τάκο να δει την πόρτα εξόδου του ριάλιτι.

Ο Ασημακόπουλος και ο Κόρομι φόρεσαν τα… καλά τους και πανηγύρισαν με σκωπτική διάθεση την αποχώρηση του ανεπιθύμητου συμπαίκτη του όσο οι κοπέλες γελούσαν με τα καμώματά τους, μαζί και ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Μαζευτήκαμε για τον Τριαντάφυλλο. Κατάφερε και πτυχίο με βαθμό Άριστα από την Ανωτάτη Καραγκιοζική Σχολή. Είσαι μεγάλος καραγκιόζης, συνέχισε έτσι, θα λάμψεις στη ζωή σου» είπε με χαμόγελο ο Ασημακόπουλος.

Το Twitter όμως δεν γέλασε και τόσο και άρχισε να βγάζει καπνούς με την ξέχειλη κακία τους. Το ίδιο και ο Σάκης Κατσούλης που είδε το «θέατρο» που έστησαν και αηδίασε, όπως είπε.

Τα tweets για τους Amigos μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4