Survivor 4: Η ανάρτηση του Ντάφυ για τον Σάκη μετά το χθεσινό επεισόδιο

"Έμαθα ότι..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η ανάρτηση του Ντάφυ για τον Σάκη μετά το χθεσινό επεισόδιο

Μετά την πρώτη ανάρτηση που έκανε ο Τριαντάφυλλος κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο θέλησε να στηρίξει δημόσια και τον φίλο και... αδερφό του, Σάκη Κατσούλη που εχθές πάλεψε για το πρώτο ατομικό αγώνισμα στο Survivor και κατάφερε να κερδίσει την ασυλία.

Ο Σάκης Κατσούλης παρά το γεγονός πως έκλαψε με μαύρο δάκρυ με την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, πείσμωσε, και βρήκε δύναμη μα καυγαδίσει και να παλέψει απέναντι σε 5 άτομα, στους Amigos.

Οι δυο τους τον τελευταίο καιρό είχαν έρθει πολύ κοντά.

Το post του Ντάφυ για τον Σάκη

"Έμαθα ότι κέρδισες σήμερα, δίπλα σου μια ζωή", έγραψε ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε στο υστερόγραφο πως το μεσημέρι της Δευτέρας θα είναι Ελλάδα.

Survivor 4 τριαντάφυλλος για Σάκη

Σοκ για τον Ατζούν τα νούμερα Μ.Ν. (μετά Ντάφυ)

Κι εκεί που όλοι πίστευαν πως η μετά Ντάφυ εποχή στο Survivor θα φέρει φουρτούνες ήρθαν τα νούμερα τηλεθέασης της Κυριακής 6/6 να το διαψεύσουν! Όχι μόνο δεν υπήρξε πτώση στα ποσοστά αλλά τα μηχανάκια της Nielsen σημείωσαν απίστευτη άνοδο από το τελευταίο επεισόδιο στο οποίο είδαμε, μάλιστα, την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου.

Να σημειωθεί, βέβαια, πως το ριάλιτι του ΣΚΑΙ έπαιζε χωρίς ανταγωνισμό στην prime time ζώνη και οι απέναντι δεν κατάφεραν να πιάσουν ούτε το 15% για να πεις πως... ήρθαν λίγο σε κόντρα!

Το Survivor κατάφερε, λοιπόν, το βράδυ της Κυριακής να πάρει πάλι τον θρόνο της ζώνης του με το απίστευτο 31,2% στο δυναμικό κοινό.

Prime time

  • ANT1: Παρουσιάστε 8,0
  • ΑΝΤ1: Συνάντησε το Τζο Μπλακ 8,8
  • ALPHA: Iron man 8.2
  • ΣΚΑΙ: Survivor 31,2
  • Mega: Σιωπηλός δρόμος 11,8
  • OPEN: Ποδόσφαιρο Νορβηγία - Ελλάδα 12,0
  • OPEN: Σκοπευτής ειδικών δυνάμεων 6,0

Όσον αφορά τα τέταρτα, πήρε lead in 13,7 από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και συνέχισε με 19,8-25,8-28,9-38-33,2-31,8-37,4-38-36,5-36,3-30,6-35,7-30,4-31,2.