Survivor 4 - μητέρα Τριαντάφυλλου: "Με το που άνοιξε το κινητό του τρελάθηκε μου λέει..."

"Φώναζε από το τηλέφωνο μανούλα μου, μανούλα μου..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - μητέρα Τριαντάφυλλου:

Ο Τριαντάφυλλος εντός ολίγων ωρών, όπως ανακοίνωσε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα για πρώτη φορά μετά από 6 μήνες. Η μητέρα του, το πρωί της Δευτέρας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Ευτυχείτε, και αποκάλυψε τις πρώτες αντιδράσεις του τραγουδιστή, όταν συνειδητοποίησε την αγάπη του κόσμου μετά από το ταξίδι του στο Survivor.

Οι δηλώσεις της μητέρας του Τριαντάφυλλου

"Είναι πάρα πολύ χαρούμενος, πολύ, γιατί μάλλον κουράστηκε κι αυτός μωρέ. Και ψυχικά και σωματικά. Του είχα κάνει 30 κλήσεις νόμιζα ότι... Φώναζε μανούλα μου, μανούλα μου έφτασα, είμαι Γαλλία. Θα γυρίσω στο σπίτι μου, στο παιδάκι μου, στην γυναίκα μου.", είπε μεταξύ άλλων η κυρία Σεβαστή.

Ο Ατζούν πήρε πίσω τα 143.000 που έδωσε στον Ντάφυ

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν ακόμα φύγει από το παιχνίδι, ο «Ντάφυ» κατάφερε να κερδίσει από τους μήνες που παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο, 143.000 ευρώ. Όχι και άσχημα! Και ενώ ήταν ένας από τους παίκτες που «κόστισε» πολλά στον Ατζούν, ο Τούρκος παραγωγός βρήκε τρόπο να πάρει πίσω αυτά τα χρήματα. Συγκεκριμένα, το γεγονός ότι ο Ντάφυ ήταν υποψήφιος συνολικά 11 φορές, απέφερε τόσα έσοδα στον Ατζούν, που ξεπερνούν κατά πολύ το ποσό που τελικά έδωσε στον Τριαντάφυλλο αλλά και το ίδιο το έπαθλο του ριάλιτι!

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time μόνο από την τελευταία ψηφοφορία η Acun Medya, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αλλά και ο ΣΚΑΪ έβγαλαν γύρω στα 200.000 ευρώ.