Survivor 4: Αυτοκινητοπομπή θα συνοδεύσει τον Ντάφυ από το αεροδρόμιο σπίτι του

Σοκ με τις προετοιμασίες που έχουν κάνει - Φτάνει το μεσημέρι της Δευτέρας Ελλάδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αυτοκινητοπομπή θα συνοδεύσει τον Ντάφυ από το αεροδρόμιο σπίτι του

Ο κακός χαμός αναμένεται να γίνει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος! Το μεσημέρι της Δευτέρας, σύμφωνα και με την ανακοίνωση που έκανε και ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, θα φτάσει στην Ελλάδα ο Τριαντάφυλλος.

Η εκπομπή Ευτυχείτε, έβγαλε στον αέρα του Open τον υπεύθυνο της official fan page του Τριαντάφυλλου, Γιώργο Γενιδάκη, ο οποίος έχει ετοιμάσει διάφορα πράγματα για να την υποδοχή του τραγουδιστή! Θυμάστε τι συνέβη τότε με τον Τζέιμς; Έχουμε να δούμε σήμερα εικόνες απείρου κάλλους...

Τι περιμένει τον Τριαντάφυλλο στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή του από το Survivor

"Την ώρα που θα φτάσει στο αεροδρόμιο ο Τριαντάφυλλος θα τον υποδειχθεί αρκετός κόσμος. Θα έχουν μάσκες. Δεν θα μπουν πολλά άτομα μέσα στο αεροδρόμιο στις αφίξεις για να μην δυσκολέψουμε την δουλειά των ανθρώπων που είναι στη συνοδεία. Ετοιμάζονται κάποια πράγματα, πανό κλπ που μέχρι το μεσημέρι θα είναι έτοιμα.

Ο κόσμος είναι ανυπόμονος. Χαίρομαι και συγκινούμαι γιατί δέχομαι μηνύματα ακόμα κι από ηλικιωμένους. Την ώρα που θα αποχωρήσει από το αεροδρόμιο θα γίνει αυτοκινητοπομπή που θα τον πάει συνοδεία με κόρνες και με τραγούδια. Έξω από το αεροδρόμιο θα περιμένουν άτομα να τους "πυροβολίσει" με τα πιστόλια του για να πέσουν κάτω.", είπε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος του φαν κλαμπ του στο instagram.

Βούρκωσε ο Κονδυλάτος και ζήτησε συγγνώμη από τη μητέρα του Τριαντάφυλλου

Η μητέρα του Τριαντάφυλλου μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Ευτυχείτε, θέλοντας να σχολιάσει την αποχώρηση του γιου της από το Survivor 4. Στο πλατό μάλιστα, βρισκόταν και ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος την άκουγε συγκινημένος.

«Μόλις άνοιξε το κινητό του τρελάθηκε. Μου είπε δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Εγώ του είχα κάνει 30 κλήσεις. ήταν πολύ συγκινημένος. Φώναζε “μανούλα μου, μανούλα μου” και έλεγε ότι θα γυρίσει στη γυναίκα και το παιδί του», είπε αρχικά η κα Σεβαστή.

Όσον αφορά το θέατρο των Amigos μετά την αποχώρηση του δήλωσε: «Αυτοί έγιναν ρεζίλι με αυτό που έκαναν. Με πήραν τηλέφωνο από Γερμανία και Αυστραλία και μου είπαν ότι ήταν ντροπή που είδαν αυτό το αίσχος. Δεν πειράζει».

Τον λόγο πήρε ο Περικλής Κονδυλάτος που ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη μητέρα του Τριαντάφυλλου: «Δεν εγκρίνω αυτό που έγινε, αλλά θολώνει η κρίση μέσα στο παιχνίδι», ανέφερε.

«Ο Τριαντάφυλλος αγαπά όλο τον κόσμο και τα παιδιά εκεί μέσα θα τα αγκαλιάσει. Και με τον Περικλή χάρηκα που μίλησε με τη Δεσποινούλα μου. Να’ σαι καλά Περικλή μου. Να’ σαι καλά παλικάρι μου», του είπε η μητέρα του Τριαντάφυλλου και τον έκανε να βουρκώσει.