Survivor 4: Η Χαμπέρη τα βάζει με τον Κατσούλη - «Γιατί τόση επίθεση;»

Βγήκαν από νωρίς τα μαχαίρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Η Χαμπέρη τα βάζει με τον Κατσούλη - «Γιατί τόση επίθεση;»

Με καρφιά και σπόντες ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με αφορμή όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού.

Ο Σάκης κέρδισε την ατομική ασυλία και έβγαλε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Καρολίνα, μια επιλογή που όπως φαίνεται τους «έτσουξε» αρκετά!

Μετά την επιστροφή τους στην παραλία και λίγο πριν πέσουν για ύπνο, η Καρολίνα και η Ελένη έβγαλαν το φτυάρι και έθαψαν Μαριαλένα και Σάκη!

Η πρώτη ξεκίνησε να λέει πως ήταν τελείως άκυρη η αιτιολογία του Σάκη προς αυτήν -μιας και είπε πως την ψηφίζει και για αγωνιστικούς λόγους- ενώ η δεύτερη δήλωσε πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δέχεται τόση μεγάλη επίθεση από τον ίδιο και δεν δηλώνει απλά και ξεκάθαρα πως δεν την συμπαθεί.

Από την άλλη, Σάκης και Μαριαλένα, που έχουν απομονωθεί τελείως από την υπόλοιπη ομάδα, βρίσκονταν σε αντίστοιχο mood... κραξίματος, με τους ίδιους να σχολίαζουν επίσης με αιχμηρό τρόπο τις αντιδράσεις των συμπαικτών τους.

Τα «καρφιά» Ελένης και Καρολίνα για Σάκη

Σοκ για τον Ατζούν τα νούμερα Μ.Ν. (μετά Ντάφυ)

Κι εκεί που όλοι πίστευαν πως η μετά Ντάφυ εποχή στο Survivor θα φέρει φουρτούνες ήρθαν τα νούμερα τηλεθέασης της Κυριακής 6/6 να το διαψεύσουν! Όχι μόνο δεν υπήρξε πτώση στα ποσοστά αλλά τα μηχανάκια της Nielsen σημείωσαν απίστευτη άνοδο από το τελευταίο επεισόδιο στο οποίο είδαμε, μάλιστα, την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου.

Να σημειωθεί, βέβαια, πως το ριάλιτι του ΣΚΑΙ έπαιζε χωρίς ανταγωνισμό στην prime time ζώνη και οι απέναντι δεν κατάφεραν να πιάσουν ούτε το 15% για να πεις πως... ήρθαν λίγο σε κόντρα!

Το Survivor κατάφερε, λοιπόν, το βράδυ της Κυριακής να πάρει πάλι τον θρόνο της ζώνης του με το απίστευτο 31,2% στο δυναμικό κοινό.

Prime time

  • ANT1: Παρουσιάστε 8,0
  • ΑΝΤ1: Συνάντησε το Τζο Μπλακ 8,8
  • ALPHA: Iron man 8.2
  • ΣΚΑΙ: Survivor 31,2
  • Mega: Σιωπηλός δρόμος 11,8
  • OPEN: Ποδόσφαιρο Νορβηγία - Ελλάδα 12,0
  • OPEN: Σκοπευτής ειδικών δυνάμεων 6,0

Όσον αφορά τα τέταρτα, πήρε lead in 13,7 από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και συνέχισε με 19,8-25,8-28,9-38-33,2-31,8-37,4-38-36,5-36,3-30,6-35,7-30,4-31,2.