Survivor 4: Νικήτρια της ατομικής ασυλίας η Μαριαλένα

Εξολόθρευσε όλους τους συμπαίκτες της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Νικήτρια της ατομικής ασυλίας η Μαριαλένα

Ακόμα ένας αγώνας ατομικής ασυλίας έφτασε στο τέλος του, με τους εναπομείνατες Survivors να τα δίνουν όλα προκειμένουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Οι παίκτες έφτασαν στον στίβο μάχης με αρκετά νεύρα και εντάσεις, με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά την Ελένη Χαμπέρη, η οποία κατάφερε και τους αναστάτωσε όλους με το ξέσπασμα της.

Ωστόσο, μπήκαν στον αγώνα και έδωσαν ότι έχουν κι δεν έχουν, για να κερδίσουν την ατομική ασυλία και να βγάλουν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους.

Τελικά, η παίκτρια που κατάφερε και εξολόθρευσε όλους τους συμπαίκτες της με αρκετά εντυπωσιακό τρόπο ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly!

Η νίκη της Μαριαλένας

Τίτλοι τέλους για Μαριαλένα - Λιβάνη

Της αποκαλύψεως το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Ευτυχείτε. Φίλος του Γιώργου Λιβάνη και συγκεκριμένα ο Χρήστος Ζώτος μίλησε στην εκπομπή και όπως ήταν λογικό σχολίασε τα όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο με την Μαριαλένα και τον Σάκη αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί πως ο τραγουδιστής έχει αλλάξει σελίδα στην ζωή του.

«Ο Σάκης μπήκες στο παιχνίδι και για τη Μαριαλένα και για την εμπειρία», είπε αρχικά ο Χρήστος Ζώτος και αποκάλυψε για τον Γιώργο Λιβάνη: «Το ότι έχει μείνει αμέτοχος σε όλο αυτό υποδηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρει όλο αυτό. Είναι cool, δεν έχει ασχοληθεί και όλα καλά», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω ότι θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στη Μαριαλένα. Έχουν ακουστεί όλα αυτά, έχει γίνει όλος αυτός ο ντόρος και η αρνητική διαφήμιση για τον Γιώργο με αυτά που έχουν ακουστεί, δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί. Έχει να ασχοληθεί με τόσες άλλες».

Τέλος, στην ερώτηση «αν έχει προχωρήσει στη ζωή του» απάντησε: «Έχει κάνει κάτι στη ζωή του».