Survivor 4: Οι πρώτες λέξεις του γιου του Τριαντάφυλλου μόλις τον είδε

Η αντίδραση της γυναίκας του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι πρώτες λέξεις του γιου του Τριαντάφυλλου μόλις τον είδε

Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε στην Ελλάδα και στην οικογένεια του μετά την εμπειρία που έζησε στο Survivor 4 και κράτησε ξανά στην αγκαλιά του το γιο του και την σύζυγό του, η οποία ενοχλείται μόλις βλέπει κάμερες να την τραβάνε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο οποίος μίλησε στο Πρωινό, ο γιος του με το που τον είδε να μπαίνει στο σπίτι τον παρακάλεσε να μην ξαναφύγει λέγοντας του «Μπαμπά, μην ξαναφύγεις». Ενώ, συγκινούν τα ντοκουμέντα που τον είχε συνέχεια στην αγκαλιά του.

Και η γυναίκα του χάρηκε από την επιστροφή του, ωστόσο είναι πιο συγκρατημένη και σοβαρή, όπως άλλωστε γνωρίζουν όλοι από την πρώτη ημέρα κιόλας που ο Ντάφυ μπήκε στο παιχνίδι.

Λιάγκας για επιστροφή Τριαντάφυλλου: «Είναι λάθος πρότυπο»

«Ας μου επιτραπεί το σχόλιο, δεν το θεωρώ και απόλυτα φυσιολογικό. Δεν θα κρίνω εγώ τους ανθρώπους, και καλά κάνουν και πάνε οι άνθρωποι, η άλλη η κυρία έκλαιγε κιόλας… Αλλά παιδιά, έχουν έρθει αθλητές που έχουν πάρει χρυσά ολυμπιακά μετάλλια και τους έχουμε λίγο…

Ένα παιδί που κάθεται και βγάζει τα μάτια του και προπονείται 10 ώρες την ημέρα για να γίνει αθλητής και μπορεί να μην ασχοληθεί μαζί του, ξαφνικά βλέπει ότι μπήκε κάποιος στο Survivor και δεν έχει να επιδείξει και τίποτα και τον υποδέχονται εδώ…».

«Θεωρώ ότι όλα αυτά παιχνίδια είναι μια χαρά, αλλά είναι λάθος πρότυπο. Δηλαδή, μην πούμε ότι δεν θα στείλω το παιδί μου να αθληθεί σωστά και θα το πάω στο Survivor για να γίνει γνωστό. Σαν πρότυπο τον υποδέχονται», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.