Survivor 4 - twitter: Καλύβα και Χαμπέρη βγήκαν στον τάκο και έγινε χαμός - «Καρολίνα φύγεεεε»

«Όχι άλλους αντιπαθητικούς στον τάκο! Δεν θα ξέρουμε ποιον θα ψηφίσουμε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - twitter: Καλύβα και Χαμπέρη βγήκαν στον τάκο και έγινε χαμός - «Καρολίνα φύγεεεε»

Με ένα πολύ έντονο συμβούλιο του νησιού έληξε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, από το οποίο ορίστηκε και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην Μαριαλένα, η οποία, όφειλε να υποδείξει έναν συμπαίκτη της. Η Ελένη Χαμπέρη, βρίσκεται στον τάκο μαζί με την Καρολίνα Καλύβα και πλέον περιμένουμε και τον τρίτο υποψήφιο ώστε να ξεκινήσει η ψηφοφορία αποχώρησης.

«Ήμουν σίγουρη. Από τη στιγμή που άρχισε να γίνεται τόσο μεγάλη αναφορά στο όνομά μου, το περίμενα. Ξέρω ότι είμαι πολύ καθαρή, δεν έχω κρύψει τίποτα. Για όποιο θέμα μου έχουν φορτώσει εγώ είμαι καθαρή. Αν είχε κάποιο θέμα θα μπορούσε να το είχε συζητήσει μαζί μου, όπως κι εγώ το έχω κάνει. Είναι δεκτή η άποψή της. Δεν συμφωνώ με τον λόγο, το ότι δεν είμαι ξεκάθαρη δεν μπορώ να το δεχτώ. Ο Σάκης ήθελε να με ψηφίσει την προηγούμενη εβδομάδα, είμαι σίγουρη, αλλά βρέθηκα μαζί του στον τελικό. Πιστεύω ότι χτιζόταν μια κατάσταση. Είμαι καθαρή μέσα μου και δεν με νοιάζει», ήταν η δήλωση της Ελένης, μετά την υποψηφιότητα της.

Η Ελένη Χαμπέρη μετά τα τελευταία γεγονότα δέχεται πολύ κράξιμο στο Twitter για την συμπεριφορά της, με τους χρήστες να αναφέρουν πως τόσο καιρό δεν την είχαν καταλάβει και πως τελικά είναι "σιγανοπαπαδιά",

Το twitter κράζει Ελένη - Καρολίνα μετά την υποψηφιότητα τους στο Survivor 4

Απόψε χθες που ανακοινώθηκε πως Ελένη Χαμπέρη και Καρολίνα Καλύβα είναι υποψήφιες προς αποχώρηση, το twitter έχει πάρει "φωτιά". Ένα μάλιστα από τα tweets γράφει «Όχι άλλους αντιπαθητικούς στον τάκο! Δεν θα ξέρουμε ποιον θα ψηφίσουμε την Τετάρτη».

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως εμείς ήδη γνωρίζουμε ποιος κερδίζει απόψε την ασυλία. Τώρα μένει μόνο να επανέλθουμε με spoil για το ποιος θα ψηφιστεί.

Survivor 4 Καρολίνα twitter

Survivor 4 twitter

Survivor 4 tweets

Survivor 4 twitter Καρολίνα

Survivor 4 twitter Χαμπέρη