Survivor 4 spoiler 8/6: Αυτός κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία - ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ

Και τώρα έρχονται πραγματικά τα πάνω κάτω

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 8/6: Αυτός κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία - ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ

Όσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότερο πλησιάζουν στον τελικό του Survivor! Ο Σάκης φαίνεται να είναι ένας από τους πιο δυνατότερους παίκτες αυτή την στιγμή στον Άγιο Δομίνικο, μέχρι και τα ποσοστά στις στοιχηματικές άλλαξαν για πάρτι του!

Μαριαλένα και Σάκης αυτές τις ημέρες ή βασικά από τότε που αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος από το παιχνίδι έχουν κηρύξει πόλεμο στους Amigos! Η κίνηση τους να ειρωνευτούν τον Ντάφυ όταν έφυγε ήταν πολύ μεγάλος λάθος για το... ζευγάρι που στέκεται απέναντί τους.

Αφού κατάφεραν να ρίξουν στον τάκο την Καρολίνα και την Ελένη, η πρώτη δόθηκε ως υποψήφια από τον Σάκη όταν κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας και η δεύτερη από την Μαριαλένα στην αντίστοιχη νίκη της εχθές, ετοιμάζουν να... συνεχίσουν τα σερί των νικών τους! Έχουν πείσμα και επιμονή! Δεν θέλουν να δουν έναν από τους δυο τους να καλύπτει την τρίτη κενή θέση στους υποψηφίους άρα... θα παλέψουν πολύ γι' αυτό και πληροφορίες αναφέρουν πως θα το καταφέρουν!

Ποιος παίρνει ασυλία απόψε 8/6 στο Survivor

Το ξέρουμε πως το τελευταίο καιρό τα spoils πέφτουν έξω! Τι να κάνει κι ο καημένος ο Ατζούν; Είδε τα νούμερά του να πιάνουν πάτωμα και κάπως έπρεπε να εγείρει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και μάλλον τα κατάφερε με τούτα και με εκείνα και τα ανέβασε πάλι στον Θεό!

Το Youweekly.gr είναι από τα πρώτα site που από το πρώτο Survivor έδινε spoils και δεν έπεφτε έξω σχεδόν πότε! Μας εμπιστεύεστε, μας εκτιμάτε και το ίδιο νιώθουμε κι εμείς αντίστοιχα για εσάς γι' αυτό και παλεύουμε καθημερινά να βρούμε τις πληροφορίες! Για εσάς τα γράφουμε!

Η πηγή μας, λοιπόν, σήμερα μας μετέφερε με μια μικρή επιφύλαξη πως νικητής στον τρίτο αγώνα ασυλίας θα είναι ο Σάκης Κατσούλης!

UPDATE!!!!

Ανατροπή! Τελικά την τρίτη ατομική ασυλία την παίρνει ο Ηλίας Μπόγδανος!

Δείτε εδώ και ποιον δίνει υποψήφιο προς αποχώρηση!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils