Survivor 4 Spoiler: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Έχουμε τις πρώτες πληροφορίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 Spoiler: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Έχουν ζορίσει ιδιαίτερα τα πράγματα πλέον στον Άγιο Δομίνικο. Η μετατροπή του Survivor 4 σε καθαρά ατομικό έχει δυσκολέψει τους παίκτες και κάθε μέρα, τα αγωνίσματα αποτελούν ένα στοίχημα για το ποιος θα είναι αυτός που θα καταφέρει να κερδίσει την ασυλία.

Την ίδια στιγμή, η μείωση των ημερών έχει αλλάξει την μέρα στην οποία ανακοινώνεται η αποχώρηση και γενικά τις τελευταίες μέρες, επικρατεί μία μικρή αναστάτωση στο νησί καθώς βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό.

Στα δύο προηγούμενα επεισόδια, είδαμε τον Σάκη και τη Μαριαλένα να κατακτούν την ασυλία και στον τάκο να βγαίνουν η Καρολίνα και η Ελένη.

Πάμε να δούμε τώρα τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο... Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει εδώ και ώρα, αυτός που κερδίζει την ασυλία σήμερα δεν είναι άλλος από τον Ηλία. Το γεγονός αυτός αλλάζει σημαντικά τη ροή του παιχνιδιού καθώς ο Ηλίας δεν έχει σκοπό να εκθέσει τους φίλους του.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 4

Προς το παρόν, οι πληροφορίες μας δεν είναι επιβεβαιωμένες μιας και ο άνθρωπός μας στον Άγιο Δομίνικο μας τα μασάει λίγο. Όπως μας είπε όμως, ο πιο πιθανός για να βγει υποψήφιος σήμερα από τον Ηλία είναι ή ο Σάκης ή η Μαριαλένα.

Ο Ηλίας δύσκολα θα εκθέσει κάποιον από τους Amigos και έτσι θα στραφεί στο ζευγάρι. Όλα δείχνουν ότι υποψήφια θα είναι η Μαριαλένα μιας και ο Ηλίας θέλει να κάνει την αποχώρηση γυναικεία υπόθεση. Άλλωστε πολλές φορές έχει ακουστεί πως ο Σάκης έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ηλία και έτσι δύσκολα θα τον δώσει.

UPDATE: Τρίτη υποψήφια τελικά η Μαριαλένα!

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram