Survivor 4: Κόλαση στο twitter με τις εξωπραγματικές εικόνες από την υποδοχή του Τριαντάφυλλου στην Ελλάδα

"Βούλιαξε" το αεροδρόμιο και οι χρήστες του διαδικτύου τα πήραν στο κρανίο: "

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Κόλαση στο twitter με τις εξωπραγματικές εικόνες από την υποδοχή του Τριαντάφυλλου στην Ελλάδα

To twitter δεν αφήνει ασχολίαστο κανένα γεγονός γύρο από το Survivor 4, είτε αφορά τους παίκτες που βρίσκονται ήδη μέσα στο παιχνίδι, είτε έχουν αποχωρήσει από αυτό. Trend λοιπόν στην εν λόγω διαδικτυακή πλατφόρμα έγινε ο Τριαντάφυλλος, με αφορμή την υποδοχή του αλά προέδρου στο αεροδρόμιο.

Τα καπνογόνα, τα πανό και τα συνθήματα σχολιάστηκαν έντονα και από τις εκπομπές, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει πως αυτά δεν είναι πρότυπα και πως τους αθλητές που κερδίζουν χρυσά μετάλλια, έτσι δεν τους υποδεχόμαστε.

Στο twitter λοιπόν τον τραγουδιστή τον έκραξαν και συγκεκριμένα, έκραξαν τον κόσμο που όπως γράφτηκε "ντύθηκε, στολίστηκε και πήγε να τον δει στο αεροδρόμιο".

Τα tweets για την υποδοχή του Τριαντάφυλλου

Survivor Τριαντάφυλλος

Survivor Ντάφυ

Survivor twitter

Survivor  Ελλάδα Τριαντάφυλλος επιστροφή

«Νομίζω ότι στον Νίκο Μπάρτζη είχε πιο πολύ κόσμο»

Ελλάδα πάτησε το πόδι του ο Τριαντάφυλλος το απόγευμα της Δευτέρας, μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4. Τον τραγουδιστή, τον υποδέχτηκαν σαν... αρχηγό! Με καπνογόνα, σημαίες και συνθήματα, ενώ του πέταγαν και... τριαντάφυλλα, την ώρα που οι δημοσιογράφοι ζητούσαν μια δήλωση του.

Ενώ, το γλέντι συνέχισε και στο σπίτι του, αφού έξω από την αυλή του έγινε χαμός! Ενώ, μέχρι και σήμερα οι δημοσιογράφοι βρίσκονται έξω από το σπίτι του και να απαθανατίσουν τι συμβαίνει την επόμενη ημέρα.

Την επιστροφή του σχολίασαν όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές, όμως η Κατερίνα Καραβάτου έκανε το πιο επικό σχόλιο. Αφού, την σύγκρινε με του Νίκου Μπάρτζη.

«Θα τολμήσω να πω κάτι... Πιστεύω ότι στον Νίκο Μπάρτζη είχε πιο πολύ κόσμο», είπε η παρουσιάστρια και εμείς σας παραθέτουμε φωτογραφία από τον Νίκο και τον Τριαντάφυλλο και τον χαμό που έγινε για χάρη τους στο αεροδρόμιο.