Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4: Οι τρεις σημαντικές ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού

Ενθουσιάστηκαν οι παίκτες

Survivor 4: Οι τρεις σημαντικές ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού
Survivor 09.06.2021 01:07
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ξεκίνησε πριν από λίγο το αποψινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να προχωρά σε τρεις ανακοινώσεις.

Ο παρουσιαστής συγκέντρωσε τους παίκτες προκειμένου να τους ενημερώσεις για τρεις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στο παιχνίδι.

Αρχικά, ανακοίνωσε πως πλέον κάθε Κυριακή θα γίνεται η αποχώρηση, κάτι που ξέραμε ήδη, πως γίνονται ξανά μεικτές ομάδες και πως θα αγωνιστούν μαζί με τους Τούρκους αλλά και πως αύριο, Τετάρτη, θα γίνει ένα παιχνίδι live στο instagram, μέσα από τον λογαριασμό του Γιώργου Λιανού και του Ατζούν αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, θα εκπέμπει live το quiz από τον Άγιο Δομίνικο και οι τηλεθεατές θα μπορούν να το απολαύσουν σε real time χρόνο από το κινητό τους τηλέφωνο.

"Ο Θεός έβλεπε κάποια πράγματα και..."

«Τον Κόρο τον θεωρούσα φίλο μου. Είχαμε έρθει πολύ κοντά. Ήταν μια εφήμερη σχέση, δεν ξέρω τι έπαθε.

Τώρα το μαλλί έχει βγει. Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ξυρίσει τα μαλλιά μου και έκανα μεταμόσχευση μαλλιών. Ήθελαν 5-6 μήνες για να φυτρώσουν. Το είχα έννοια. Στο Μαϊάμι ήρθε και με αγκάλιασε ο Κόρο και μου είπε πως τα μαλλιά μου άρχισαν να βγαίνουν. Είναι καλό παιδί με καλή ψυχή, αλλά μερικές φορές επηρεάζεται.

Κερδίσαμε ένα έπαθλο και ήμασταν στην παραλία και είπα στον Κόρο και στον Ασημακόπουλο πως θέλω να τους κάνω ένα δώρο όταν βγούμε. Και τους είπα ό,τι θέλετε. Μέχρι 2.000 ευρώ σας κάνω δώρο.

Όταν δεν είναι καταγεγραμμένο κάτι, τον άλλον μπορούν να τον βγάλουν τρελό. Εγώ τους είχα πει από εκείνη τη στιγμή πως ό,τι λέω θέλω να καταγράφεται. Και ο Ασημακόπουλος μου έχει πει πράγματα τρελά, αλλά δε θα τα πω ποτέ. Είναι όπου φυσήξει ο άνεμος. Στα έπαθλα δεν έφταιγα εγώ που δεν έτρωγε, έφταιγε ο Σάκης.

Το τι συμβόλαιο είχα εγώ για να πάω στο Survivor δεν τους αφορά. Δεν πήγαμε μαζί να υπογράψουμε. Ο Ηλίας κοιτάζεται 10 λεπτά στην κατσαρόλα. Και ο Ασημακόπουλος έχει κάνει κάποια πράγματα πάνω του. Μαγκιά του.

Ο Ασημακόπουλος έπινε αγιασμό για δύο μήνες όταν ήμασταν μαζί. Ο Ηλίας βγάζει κακίες και λέει ειρωνείες. Επηρεάζεται πάρα πολύ. Τη μία είναι έτσι και την άλλη αλλιώς. Αυτή τη στιγμή αρχηγός των amigos είναι ο Ηλίας.

Εγώ μένω σε ένα συγκρότημα που έχει μια μεγάλη πισίνα. Δεν είναι δική μου ιδιωτική η πισίνα. Τους έλεγα να έρθουν στα γενέθλια μου, πάνω στη χαρά μου και ο Ηλίας έβγαλε κακίες.

Κύριε Κοψιδά μου δεν έχω μεγάλη μόρφωση, γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου. Έπρεπε να δουλέψω νύχτα για την μητέρα μου και την αδερφή μου. Είμαι περήφανος που είμαι χαμηλής μόρφωσης και ας λαϊκίζω.

Εγώ δεν ήθελα να πάρω στις πλάτες μου κανένα από την ομάδα, επειδή το πόδι μου δεν ήταν καλά. Όταν ήμασταν στην ίδια ομάδα με τους amigos μου έλεγαν να μην παίξω»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - αποκάλυψη: Ο Γαλακτερός χώρισε για τα μάτια της Νικολέτας

Survivor 4 - αποκάλυψη: Ο Γαλακτερός χώρισε για τα μάτια της Νικολέτας

Share