Αλέξης Παππάς - αποκλειστικό: "Είχε γίνει ένας τσακωμός με τον Μπάρτζη στο Survivor, ο οποίος..."

Μιλάει πρώτη φορά γι' αυτό! Το είχαν κόψει στο μοντάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλέξης Παππάς - αποκλειστικό:

“Γεια σου Παππά, Παππά φιλάκια ρουφηχτά”... Οι συμπαίκτες του τον αποχαιρέτισαν με τραγούδι... Μόνος του κι όλοι τους. Μοναχικός λύκος στο “Survivor”, όχι όμως και στη ζωή του, ο Αλέξης Παππάς έζησε μεγάλες δόξες στον χώρο του μόντελινγκ, άνοιξε στη συνέχεια νέα μονοπάτια στον χώρο της υποκριτικής και τώρα, μετά το ριάλιτι επιβίωσης, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα. Ο “Alexis from Greece” δηλώνει ερωτευμένος με τη σύντροφό του Alessia Demetz, ευχαριστημένος από την στάση του στο παιχνίδι αλλά και ελεύθερος από τις πιέσεις και τον πόλεμο που του έκαναν όπως λέει μπροστά και πίσω από τις κάμερες...

Η παρουσία του δεν περνά απαρατήρητη... Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην εξωτερική του εμφάνιση αλλά και στο γεγονός πως όσο μιλούσαμε αρκετοί ήταν εκείνοι, άντρες και γυναίκες, που τον πλησίαζαν κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης για μια selfie ή για να του πουν πόσο τους άρεσε η παρουσία του στο παιχνίδι.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Αλέξη Παππά στο περιοδικό You

Αλέξης Παππάς περιοδικό You Survivor

Κεφάλαιο “Survivor”: Ήταν η πρώτη φορά που σου έγινε η πρόταση;

Όχι, μου είχαν προτείνει δύο φορές στο παρελθόν, αλλά επειδή δεν είχα μελετήσει καθόλου το παιχνίδι, δεν ένιωθα έτοιμος. Φέτος, που ξανάγινε η πρόταση, ένιωσα σίγουρος για τον εαυτό μου, ότι μπορούσα να διαχειριστώ οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί.

Επειδή ξέρεις από τηλεόραση, σκέφτηκες να δείξεις έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα για να μείνεις λίγο παραπάνω στο παιχνίδι;

Δεν ήταν στόχος μου να φτάσω σώνει και καλά στον τελικό. Ήθελα να απολαύσω την κάθε στιγμή, γιατί μπορεί να ήταν η τελευταία μου στο “Survivor”. Δεν μου εγγυάται κανείς, ότι ακόμα και να έδειχνα ένα ταπεινό και εσωστρεφές προφίλ, θα έμενα περισσότερο. Έκανα αυτό που ένιωθα και δεν σου κρύβω πως ήταν η άμυνά μου απέναντι στα παιδιά που στράφηκαν εναντίον μου και επί αρκετές εβδομάδες προσπάθησαν να επηρεάσουν τον κόσμο για να φύγω. Μένοντας μόνος μου, όπλο μου ήταν ο λόγος μου και οι αντίπαλοι πολλοί.

Γιατί θεωρείς ότι μία ομάδα παικτών στράφηκε εναντίον σου;

Είχε γίνει ένας τσακωμός με τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος μας έβρισε σε ένα αγώνισμα, και τότε ήμουν ο μόνος που αποφάσισε να μη με... ξαναβρίσει εκείνος. Αυτό δεν άρεσε στην παρέα και θεώρησαν πως ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για να με αντιμετωπίζουν από τότε ως τον «κακό» του παιχνιδιού. Την επόμενη μέρα πήγαμε με τον Κρις για να βρούμε τροφή στο δάσος και επειδή δεν έφερα καλούδια στην παραλία ξεκίνησε ένας μεγάλος πόλεμος.

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή του!

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα