Survivor 4: Η νέα ανάρτηση του Τριαντάφυλλου αγκαλιά με τον γιο του

«Κάθε μέρα κάθε νύχτα έλεγα ΘΕΕ μου...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η νέα ανάρτηση του Τριαντάφυλλου αγκαλιά με τον γιο του

Δυναμικά επέστρεψε στην Ελλάδα ο Τριαντάφυλλος μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4 και οι αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είναι καθημερινές. Ο τραγουδιστής δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του που γύρισε πίσω στην οικογένεια του έπειτα από 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Μετά το χαμό που έγινε με την υποδοχή του, ακόμη και έξω από το σπίτι του επικράτησε το χάος από τους δημοσιογράφους και τους θαυμαστές του.

Δυο ημέρες αφότου πάτησε το πόδι του στα πάτρια εδάφη, ο Τριαντάφυλλος έκανε νέα ανάρτηση στο προφίλ του. Μοιράστηκε με τους 104 χιλιάδες ακόλουθους του μια φωτογραφία με τον γιο του στην αγκαλιά.

«Κάθε μέρα κάθε νύχτα έλεγα ΘΕΕ μου αξίωσε με να δω το παιδί μου να τον πάρω αγκαλιά και έφτασε αυτή η στιγμή», έγραψε στη λεζάντα του, μετά την αποκάλυψη πως θα του γίνει επαγγελματική πρόταση για την τηλεόραση.

"Ο Τριαντάφυλλος στα 15 του μου έφερνε σουβλάκια όταν ήμουν στη Ρόδο. Ήταν ντελιβεράς"

Ο Τριαντάφυλλος, όλοι γνωρίζουμε, πως κατάγεται από την Ρόδο και μάλιστα ο πατέρας του εκεί - πριν φύγει από την ζωή - διατηρούσε ένα σουβλατζίδικο.

Ο γνωστός και θρυλικός τραγουδιστής, Γιώργος Μαργαρίτης, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην κάμερα του Πρωινού, αποκάλυψε πως κάποτε ο Τριαντάφυλλος έκανε παραδόσεις σε σουβλάκια.

"Τον τριαντάφυλλο τον ξέρω από πολύ μικρό. Ήταν 15 χρονών. Στην εμφάνισή μου στη Ρόδο μου έφερε τα σουβλάκια από τον πατέρα του. Ήταν ντελιβεράς τότε το παιδί.", είπε ο Μαργαρίτης, ενώ μίλησε και για τον γιο του που ξεκινάει την δική του πορεία στον χώρο του τραγουδιού.