Survivor 4: Ποιος κέρδισε δωροεπιταγή 15.000 ευρώ στο χθεσινό instagram live Ελλάδας - Τουρκίας;

Έγινε το απόγευμα στο προφίλ του Γιώργου Λιανού! Τι άλλο θα δώσει πια αυτός ο Ατζούν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ποιος κέρδισε δωροεπιταγή 15.000 ευρώ στο χθεσινό instagram live Ελλάδας - Τουρκίας;

Μπορεί επεισόδιο Survivor να μην προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης αλλά... αέρα Άγιου Δομίνικου πήραμε μέσα από το instagram του Γιώργου Λιανού!

Ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε στις 18:00 το live παιχνίδι με τους Έλληνες διαγωνιζόμενους στο Survivor 4, ενώ ο Ατζούν με τους Τούρκους. Το κοινό έχει ήδη ψηφίσει σε ποιο αγώνισμα προτιμά να μονομαχήσουν και οι παίκτες κλήθηκαν να απαντήσουν στο τι επέλεξαν οι τηλεθεατές, ώστε να συγκεντρώσουν πόντους.

Το συνολικό κουίζ θα περιείχε δέκα ερωτήσεις, με το live παιχνίδι -σε απευθείας σύνδεση με τον Άγιο Δομίνικο- να διαρκεί μισή ώρα, με έπαθλο δωροεπιταγή αξίας 15.000 ευρώ από γνωστή τούρκικη εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών!

Ποιος κέρδισε τα 15.000 ευρώ στο... διαφορετικό Survivor game

Οι Έλληνες παίκτες ήταν πιο εύστοχοι και πιο κοντά σε όλες σχεδόν τις ερωτήσεις. Μάλιστα, ο Ατζούν και ο Λιανός δεν χρειάστηκε να φτάσουν μέχρι την 10 ερώτηση, αφού Ασημακόπουλος, Καρολίνα, Κόρο, Σάκης, Μαριαλένα, Ηλίας και Ελένη πετσόκοψαν τους Τούρκους.

Πήραν εύκολα το ματσάκι με 5-1! Και ξέσπασαν σε επικούς πανηγυρισμούς!

Ποιος αποχωρεί την Κυριακή από το Survivor

Η αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι γυναικεία υπόθεση! Πρώτη προτεινόμενη η Καρολίνα, που την έδωσε ο Σάκης στο επεισόδιο της Κυριακής όταν κέρδισε την ατομική ασυλία. Δεύτερη προτεινόμενη η Ελένη Χαμπέρη από τα χεράκια της Μαριαλένας που κατάφερε να πάρει το τοτέμ της Δευτέρας και τρίτη και τελευταία η Μαριαλένα με υπογραφή Ηλία Μπόγδανου που στο χθεσινό επεισόδιο βγήκε νικητής!

Survivor 4 spoiler 13/6 ποιος αποχωρεί την Κυριακή

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό η Κάρολ κάπου το έχει χάσει, αντικειμενικοί θα είμαστε! Βασικά, από εκείνο τον τσακωμό που είχε με την Ελένη Χαμπέρη και μετά... ήρθε η κάτω βόλτα! Η Μαριαλένα δεν κουνιέται από εκεί. Το διδυμάκι του Σάκη φαίνεται πολλοί να το έχουν λατρέψει.

Άρα η μάχη παίζεται μεταξύ Ελένης και Καρολίνας.

Ο άνθρωπος μας, λοιπόν, από τον Άγιο Δομίνικο πριν από λίγα λεπτά μας έδωσε το όνομα της Καρολίνας.