Η topless φωτογραφία της Νικολέτας Μαυρίδη στο instagram

Η πρώην παίκτρια του Survivor ανέβασε την θερμοκρασία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η topless φωτογραφία της Νικολέτας Μαυρίδη στο instagram

Κι ενώ έντονες φήμες την θέλουν να διατηρεί σχέση με τον Παύλο Γαλακτερό μετά την επιστροφή τους από το Survivor, η Νικολέτα Μαυρίδη τηρεί σιγή ιχθύος.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης πέρασε το Σαββατοκύριακο στη νησί των ανέμων με τον Παύλο - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr - κι αφού επέστρεψε στην Αθήνα συνεχίζει να κάνει τις βόλτες τις και να διασκεδάζει, προσπαθώντας να αναπληρώσει τις στιγμές που έχασε όντας στον Άγιο Δομίνικο τόσους μήνες.

Η Νικολέτα είναι μια πολύ ενεργή χρήστης των social media και πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια καλλιτεχνική φωτογραφία στην οποία ποζάρει topless.

Η ανάρτηση της Νικολέτας Μαυρίδη

Τα likes και τα κολακευτικά σχόλια εννοείται πως έπεσαν βροχή.

Ο Γαλακτερός χώρισε για τα μάτια της Νικολέτας

Οι δυο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έκαναν αρκετή παρέα κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο με πολλούς μάλιστα να αφήνουν να εννοηθεί ότι η σχέση τους δεν είναι μόνο φιλική.

Παρότι μέχρι στιγμής και οι δυο παίκτες διαψεύδουν ένα πιθανό μεταξύ τους ειδύλλιο λέγοντας μάλιστα πως νιώθουν σαν αδέρφια και δεν είναι τίποτα περισσότερο από δυο πολύ καλοί φίλοι - όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα στο περιοδικό Ciao - είναι κοινό μυστικό ότι πλέον η σχέση τους έχει πάρει άλλη τροπή, γι' αυτό άλλωστε και η Νικολέτα έσπευσε να να συναντήσει τον Παύλο επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο, πριν καλά καλά δει τους φίλους της.

Τα δυο παιδιά λοιπόν, μετά και την επιστροφή της Νικολέτας στην Ελλάδα συναντήθηκαν και δε δίστασαν να φωτογραφηθούν αγκαλιά, με τον Παύλο Γαλακτερό να δημοσιεύει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γράφοντας "Η αδερφούλα γύρισε".

Ο νεαρός πρώην παίκτης του Survivor που όσο καιρό βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης είχε μιλήσει για την Νεκταρία, την κοπέλα του που του έλειπε πολύ, αποκάλυψε ότι οι δυο τους δεν είναι πλέον μαζί. Συγκεκριμένα ο Παύλος Γαλακτερός που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, έριξε την βόμβα.

Όπως είπε, η σχέση τους έληξε πέντε μέρες αφότου εκείνος επέστρεψε στην Ελλάδα, ωστόσο τα συναισθήματά του για εκείνη παραμένουν τρυφερά.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα του Ciao, πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι η απόφαση αυτή προέκυψε μετά από την σχέση του Παύλου με τη Νικολέτα, μια σχέση που αναπτύχθηκε μέσα στο παιχνίδι και τώρα δείχνει να φουντώνει και έξω από αυτό.

Όμως, όπως άλλωστε είπε και ο ίδιος, αυτά ισχύουν τώρα. Τι θα γίνει στο μέλλον, θα δείξει ο καιρός.