Τηλεοπτική "βόμβα": Στο Bachelor τελικά ο Αλέξης Παππάς μετά το Survivor

Είχαν ξεκινήσει γυρίσματα με άλλον, αλλά τελικά τα σταμάτησαν - Τι θα συμβεί με την σύντροφό του, Alessia

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεοπτική

Πριν από λίγα λεπτά μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό έγινε γνωστό πως τα γυρίσματα του Bachelor 2 σταμάτησαν ξαφνικά καθώς η παραγωγή δεν έμεινε ευχαριστημένη με τις αποδόσεις του Χάρη Συντζάκη.

Το ίδιο ρεπορτάζ ανέφερε πως πρώτος στη λίστα με τους υποψηφίους βρίσκεται το όνομα του Αλέξη Παππά. Μετά την επιστροφή του από το Survivor ο ηθοποιός τσακώθηκε από κάμερες να συζητά στα γραφεία του ALPHA για ενδεχόμενη συνεργασία οπότε.. καθόλου αδύνατο δεν φαίνεται το σενάριο αυτό!

Το μόνο που δεν κολλάει τόσο βέβαια είναι πως ο Αλέξης Παππάς δηλώνει ήδη ερωτευμένος εδώ και καιρό με την Alessia Demetz! Ενδιαφέρον, λοιπόν, θα έχει το πως θα εξελιχθεί το σενάριο αυτό.

Ο Αλέξης Παππάς πήρε μονόπετρο στην Alessia

Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται πως πηγαίνει η σχέση αυτή. Το ζευγάρι, λίγο καιρό μετά την αποχώρηση του ηθοποιού από το Survivor 4 μοιάζει να είναι αχώριστο αν και είναι αναγκασμένο να ζει τη σχέση από απόσταση.

Μάλιστα, ενώ έχουν να συναντηθούν καιρό, η Alessia θέλησε να ζητήσει συγγνώμη δημόσια από τον αγαπημένο της καθώς δεν είχαν την ευκαιρία να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί.

Και ενώ ο Αλέξης Παππάς είχε πει πως προς το παρόν δεν θα υπάρξει γάμος με την σύντροφό του, η ίδια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται το μονόπετρο που της πήρε!