Survivor 4 - Μπόγδανος: «Με έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση ο Σάκης»

Εκνευρισμένος μετά την απαίτηση του να βγάλει στον τάκο εκείνον και όχι την Μαριαλένα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Μπόγδανος: «Με έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση ο Σάκης»

Με εντάσεις και σχολιασμούς ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με αφορμή τα όλα όσα ειπώθηκαν στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας είχε κερδίσει την ατομική ασυλία και επέλεξε να βγάλει στον τάκο την Μαριαλένα. Ωστόσο ο Σάκης επενέβη και του ζήτησε σαν χάρη, να βγάλει εκείνον υποψήφιο, κάτι που όμως δεν έγινε.

Μετά λοιπόν την επιστροφή τους στην παραλία, ο Ηλίας και οι Amigos συζητούσαν το συγκεκριμένο γεγονός, με τον ίδιο να δηλώνει πως ο Σάκης τον έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και όπως ένιωσε μια τεράστια πίεση.

Τα σχόλια του Ηλία για τον Σάκη

Ανατροπή μεγατόνων στις στοιχηματικές - Αυτόν θέλουν για νικητή τώρα πια!

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο Survivor μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου! Οι εναπομείναντες παίκτες, σφαγιάζονται και θα γίνει το έλα να δεις!

Όσο πήρε φωτιά το twitter , αλλά τόσο πήραν και οι στοιχηματικές. Ο κόσμος μετά τα όσα βλέπει να διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο εκθρόνισε τον Ηλία Μπόγδανο και έβαλε στην θέση του... άλλον!

Οι αλλαγές είναι πολλές και πλέον υπάρχει νέο φαβορί! Ναι, καλά ακούσατε! Ο Ηλίας Μπογδάνος μετά από πολύ καιρό... γκρεμίζεται από την κορυφή και σε αυτή περνάει ο Σάκης Κατσούλης!

Απολύτως λογικό για όσους παρακολουθούν το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής δείχνει ασταμάτητος από τη στιγμή που τα αγωνίσματα έγιναν ατομικά! Μάλιστα, ήταν αυτός που κέρδισε και την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας!

Έτσι, πλέον βρίσκουμε τον Σάκη Κατσούλη σε απόδοση 4.00! Από κοντά ακολουθεί ο Ηλίας Μπογδάνος σε απόδοση 4.50!

Η πρώτη τριάδα κλείνει με τον Κόρο, τον οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 5.00! Ακολουθεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο 7.00. Ίδια τιμή έχει και ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Τέλος Καρολίνα και Ελένη Χαμπέρη πληρώνουν από 14.00! Η πρώτη, μπορεί να είναι δυνατή αγωνιστικά, αλλά το γεγονός ότι είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά προτεινόμενη, έχει κάνει τους traders να είναι... μαζεμένοι!