Survivor 4 highlights 13/6: Ο παίκτης που αποχώρησε και το χλιδάτο ταξίδι στις Μπαχάμες

Χάλια περνάνε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 highlights 13/6: Ο παίκτης που αποχώρησε και το χλιδάτο ταξίδι στις Μπαχάμες

Κυριακή εχθές 13/6 και... δεν είχαμε ένα κλασικό επεισόδιο Survivor! Για πρώτη φορά παρακολουθήσαμε την αποχώρηση να γίνεται αυτή την συγκεκριμένη ημέρα με το Youweekly.gr να πέφτει μέσα 100% στο spoil που σας είχε δώσει πολλές μέρες νωρίτερα!

Πριν από την αποχώρηση, όμως, έγιναν πράγματα και θαύματα στην παραλία του Άγιο Δομίνικου! Πάμε να τα δούμε παρακάτω αναλυτικά...

Τι συνέβη στο χθεσινό 13/6 επεισόδιο του Survivor

Ασημακόπουλος εναντίον Μαριαλένας-Σάκη

Συζήτηση για την κίνηση του Σάκη Κατσούλη να ζητήσει από τον Ηλία Μπόγδανο να πάρει τη θέση της Μαριαλένας στην ψηφοφορία έγινε στην παραλία του Survivor.

Η μπλε ομάδα αντέδρασε άσχημα στο άκουσμα των όσων είπε ο Σάκης και μάλιστα, τόσο ο Γιώργος Κόρομι, όσο και ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησαν για ασέβεια προς το πρόσωπο του Ηλία, που κέρδισε την ασυλία και είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει όποιον θέλει.

Ο Ασημακόπουλος, μιλώντας στους συμπαίκτες του αλλά και στην Ελένη Χαμπέρη, δήλωσε ότι το πρώην ζευγάρι «Πουλάει τον έρωτα».

Την ίδια στιγμή, Σάκης και Μαριαλένα καθόντουσαν οι δυο τους στην καλύβα τους, με τη γυμνάστρια να εξομολογείται στο πρώην αγόρι της. «Όταν ήρθες, πριν από 5-6 μήνες, είχα πάθει σοκ και σε έβριζα. Έφτασε η στιγμή μετά από τόσους μήνες να θες να πάρεις τη θέση μου», του είπε χαρακτηριστικά, ενώ στην κάμερα δήλωσε: «Με γοήτευσε για άλλη μια φορά, μου έδειξε ότι νοιάζεται για μένα».

Την κουβέντα τους διέκοψε ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και το θέμα που δημιουργήθηκε στο συμβούλιο.

Στη «μάχη» για τις Μπαχάμες – Αυτή η ομάδα κέρδισε

Αγώνισμα με έπαθλο ένα ταξίδι στις Μπαχάμες είχε το Survivor, με Έλληνες και Τούρκους να γίνονται δύο μεικτές ομάδες, η κόκκινη και η μπλε και να διεκδικούν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στο εξωτικό μέρος.

Η κόκκινη ομάδα έχει κερδίσει ήδη δύο μεγάλα έπαθλα, όπως το ταξίδι στο Μαϊάμι.

Ο αγώνας

Με νίκη ξεκίνησε η μπλε ομάδα, με τον Κόρομι να βρίσκει πρώτος τον δύσκολο στόχο, κόντρα στον Τούρκο αντίπαλό του. Το 1-1 πέτυχε ο Ισμαήλ για την κόκκινη ομάδα, απέναντι στον Ηλία Μπόγδανο. Η Αλέινα έκανε το 2-1 για τους Κόκκινους έχοντας αντίπαλο την Καρολίνα, ενώ η μπλε ομάδα σημείωσε το 3-2, με δύο Τούρκους παίκτες να είναι αντίπαλοι.

Η Μαριαλένα ισοφάρισε για την κόκκινη ομάδα, πετυχαίνοντας το 3-3 απέναντι στην Αϊσέ. Η μπλε ομάδα πέτυχε το 5-3 και η Καρολίνα σημείωσε 5-3 απέναντι στην Ελένη. Οι Μπλε συνέχισαν το αήττητο σερί τους για το 7-3, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Σάκης ήταν εκείνος που έβγαλε από το τέλμα την κόκκινη ομάδα, σημειώνοντας το 7-4 απέναντι στον Κόρομι.

Ο Σάκης ήταν ο παίκτης που μείωσε ξανά για την κόκκινη ομάδα, πετυχαίνοντας το 8-5, ενώ ο Κόρομι έγραψε το 9-5 για τους Μπλε. Νικήτρια του αγωνίσματος η μπλε ομάδα που το πανηγύρισε με την ψυχή της.

Μαγεία στις Μπαχάμες για την μπλε ομάδα – Το υπερπολυτελές ταξίδι, το πάρτι και οι νεροτσουλήθρες

Οι παίκτες της μπλε ομάδας, όπως και οι αντίστοιχη του τούρκικου reality επιβίωσης, μπήκαν στο ιδιωτικό jet του Acun Ilicali και ξεκίνησαν τις ολιγοήμερες διακοπές τους.

Φτάνοντας στο μαγευτικό τοπίο, το υπερπολυτελές σκάφος τους περίμενε και ο Acun τους ξενάγησε στις πιο όμορφες παραλίες, αλλά και στα ναυάγια που υπάρχουν εκεί. Μάλιστα ο Τούρκος παραγωγός, ο οποίος είχε βάλει μουσική στο τέρμα κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, ράπαρε.

Οι παίκτες ευχαριστήθηκαν τα καταγάλανα νερά, την ίδια στιγμή που στην παραλία του Αγίου Δομίνικου, η Ελένη έκανε την κίνηση να προσεγγίσει Σάκη και Μαριαλένα με τρία «κοκτέιλ» καρύδας και διάθεση για επανασύνδεση.

Η ημέρα για τους μπλε ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο πάρτι στην παραλία, με πολύ κόσμο και αλκοόλ.

Την επόμενη μέρα, η μπλε ομάδα μπήκε σε λιμουζίνες και έφτασε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο που θα έμενε. Οι παίκτες βρήκαν και νεροτσουλήθρες, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να μπαίνει χαλαρός και να βγαίνει σοκαρισμένος. Το ίδιο και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Όσο η μπλε ομάδα απολάμβανε τα αφρόλουτρά της, στον Άγιο Δομίνικο, ο Σάκης προσπαθούσε να μάθει στη Μαριαλένα ψαροντούφεκο, ενώ η Ελένη αποφάσισε να φτιάξει μια αιώρα.

Ο Acun έκανε το τραπέζι στους μπλε παίκτες της ομάδας και άρχισε να αποκαλύπτει στοιχεία του χαρακτήρων των Τούρκων παικτών. Στη συνέχεια ρώτησε την Καρολίνα τη γνώμη της.

Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το reality επιβίωσης

Συμβούλιο αποχώρησης είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με τις τρεις παίκτριες του reality επιβίωσης να αναμένουν την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Πριν ωστόσο από την απόφαση του κοινού, ο παρουσιαστής ζήτησε από τους παίκτες της μπλε ομάδας να μάθει πώς πέρασαν στις Μπαχάμες, με τον Σάκη να ζητά από την Καρολίνα να μιλήσει για τον Τούρκο συμπαίκτη της Ποϊράζ.

Εκείνη ντράπηκε να πει τι συμβαίνει και ο Γιώργος Ασημακόπουλος πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε σε ένα δυνατό δέσιμο.

Ο Γιώργος Λιανός εστίασε και στο quiz που έπαιξαν οι παίκτες του Survivor στο Instagram και μάλιστα κέρδισαν περίπου 2.000 ευρώ ο καθένας. Η ερώτηση για την… πεθερά, ήταν που κέρδισε το κοινό που παρακολούθησε το InstaLive, με τον παρουσιαστή να ενημερώνει ότι ενδεχομένως να συμβεί ξανά.

Ο Γιώργος Λιανός, πήρε τον λόγο αφότου οι τρεις προτεινόμενες εξέφρασαν τα συναισθήματά τους και ανακοίνωσε ότι από τον Άγιο Δομίνικο αποχωρεί η Καρολίνα.

Άπαντες σηκώθηκαν να αγκαλιάσουν τη συμπαίκτριά τους, η οποία ξέσπασε σε κλάματα. «Η κίνηση αυτή τα έδειξε όλα. Εντάσεις υπάρχουν, ανθρωποι είμαστε. Είναι ένας ισχυρός δεσμός που είναι δύσκολο να κοπεί. Το να είσαι Survivor είναι μεγάλη αρετή και μεγάλη τιμή», είπε και αποχώρησε.