Survivor 4 spoiler 14/6: Ο πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση

Της μουρλής!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 14/6: Ο πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση

Νέα εβδομάδα Survivor ξεκίνησε από εχθές! Μπορεί τα ποσοστά τηλεθέασης να έχουν πέσει στα πατώματα αλλά... εμείς δεν μπορούμε να μην σας ενημερώνουμε για τα δρόμενα του ριάλιτι! Ενημερωνόμαστε, κι όσο ενημερωνόμαστε θα σας τα μεταφέρουμε όλα!

Απόψε έχουμε τον πρώτο αγώνισμα ασυλίας και σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποιος θα βγει νικητής σε αυτό! Οπότε ας μιλήσουμε με ανοιχτά όλα τα χαρτιά μας.

Ποιος ο πρώτος προτεινόμενος του Survivor

Η Καρολίνα Καλύβα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο και περισσότερο από όλους έχει επηρεαστεί από το αποτέλεσμα αυτό ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Είχαν φτιάξει την δική τους κλίκα και τώρα ο Γιώργος έμεινε μόνος.

Να πούμε πως αντικειμενικά, από τα αγόρια που έχουν παραμείνει στο νησί, ο Ασημακόπουλος είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά και για τον λόγο αυτό απόψε θα ψηφιστεί! Έτσι μου είπε ο άνθρωπός μου. Αυτό μου έδωσε σαν πρώτες πληροφορίες μέχρι στιγμής απλά επειδή ξέρετε πως τον τελευταίο καιρό οι διαρροές έχουν δυσκολέψει αρκετά, κρατάμε μια επιφύλαξη και γι' αυτό.

Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε εδώ με update! Αν όχι, ο Ασημακόπουλος τελικά θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα βγει στον τάκο και πραγματικά θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα είναι οι επόμενοι που θα ακολουθήσουν. Στο σημείο που βρίσκεται το παιχνίδι θα δούμε και δυνατούς παίκτες να βγαίνουν στον τάκο.

Έχουμε, βέβαια, το φαβορί για τη νίκη του ριάλιτι οπότε ξέρουμε από τώρα πως και στον τάκο να τον δούμε τον συγκεκριμένο, δεν πρόκειται να φύγει με τίποτα από τον Άγιο Δομίνικο!

UPDATE!!! Πρώτη υποψήφια η Ελένη Χαμπέρη!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils