Survivor 4 spoiler 14/6: Ποιος παίρνει την ασυλία απόψε

Ε, φτάνει πια!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 14/6: Ποιος παίρνει την ασυλία απόψε

Μετά το ταξίδι στις Μπαχάμες που πήγαν εχθές 13/6 οι παίκτες της Μπλε ομάδας που κέρδισαν το αγώνισμα του Survivor είναι σε αρκετά ανεβασμένη ψυχολογία για σήμερα 14/6 που θα πρέπει να ριχτούν στην μάχη, ο καθένας προσωπικά για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας!

Η Καρολίνα Καλύβα... έφυγε από την μέση, αφού στην μάχη μεταξύ αυτής, της Ελένης Χαμπέρης και Μαριαλένας Ρουμελιώτη βγήκε η πιο αδύναμη. Το τηλεοπτικό κοινό ήθελε να την διώξει καιρό τώρα, κι αφού το πέτυχε το πανηγύρισε στο twitter!

Αυτός που δεν χάρηκε καθόλου, βέβαια, με την αποχώρηση αυτή ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος που τον τελευταίο καιρό είχε έρθει αρκετά κοντά μαζί της και είχαν φτιάξει την δική τους κλίκα.

Τέλος πάντων, οι ισορροπίες καθημερινά αλλάζουν σε αυτό το νησί και οι παίκτες προσαρμόζονται στα δεδομένα. Κάπου θα βρει να "κολλήσει" τώρα ο Γιώργος δεν φοβόμαστε! Θα το μάθουμε κι αυτό και θα σας το πούμε... Το θέμα μας, όμως, τώρα είναι ποιος θα κερδίσει στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας...

Ποιος κερδίζει απόψε 14/6 στο Survivor

Trailer ώρα 09:51 και δεν έχει δώσει ακόμα ο ΣΚΑΙ για να έχουμε μια εικόνα.. Ξέρετε γενικά πως τον τελευταίο καιρό έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ οι διαρροές. Ωστόσο το Youweekly.gr προσπαθεί καθημερινά για το καλύτερο, για να τα μαθαίνει όλα και να σας τα μεταφέρει άμεσα!

Σήμερα το πρωί, λοιπόν, που πήρα τηλέφωνο τον άνθρωπό μου από το νησί μου έδωσε σαν πρώτες πληροφορίες το όνομα του Σάκη Κατσούλη. Πάλι ασυλία ο Σάκης μου είπε. Μας έδωσε και το όνομα του παίκτη που δίνει ως πρώτο προτεινόμενο για αποχώρηση. Είναι δυνατός παίκτης, είναι φαβορί και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να σώσει τον εαυτό του και την αγαπημένη του.

Κρατάω, ωστόσο, μια μικρή επιφύλαξη. Αν αλλάξει κάτι θα επανέλθω με update εδώ αλλιώς... Σάκης είναι.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils