Survivor 4 highlights 14/6: Απόφαση "βόμβα" από τον Σάκη Κατσούλη!

Έκανε την ανακοίνωση αφού πλακώθηκε με τον Ασημακόπουλο στο συμβούλιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 highlights 14/6: Απόφαση

Δεν μας τα λέει καλά ο Ατζούν! Είδε πάλι πτώση μεγατόνων στα νούμερα τηλεθέασης κι άρχισε τα fake spoils αλλά... εμείς εδώ θα είμαστε! Δεν το βάζουμε κάτω... Survivors κι εμείς για κάθε spoil ή παρασκήνιο.

Πάμε, ωστόσο, να δούμε τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο...

Όλα όσα είδαμε στο Survivor την Δευτέρα 14/6

Κατσούλης - Μαριαλένα "σταυρώνουν" τους Amigos

Την ενόχληση της εξέφρασε με το που ξεκίνησε το επεισόδιο του Survivor η Μαριαλένα στον Σάκη, με αφορμή την αποχώρηση της Καρολίνας.

Στο συμβούλιο του νησιού της Κυριακής, η παίκτρια που αποχώρησε ήταν τελικά η Καρολίνα, με τους Amigos ωστόσο να δηλώνουν απαθείς.

Το επόμενο πρωί, Σάκης και Μαριαλένα σχολίασαν τα όλα όσα ειπώθηκαν και έγιναν στο συμβούλιο, με το ζευγάρι να δηλώνει όλο απορημένο πως γίνεται να στεναχωρήθηκαν εκείνοι περισσότερο από τους φίλους της.

Μάλιστα, η Μαριαλένα δήλωσε πως μεταξύ τους δεν υπάρχει φιλία αλλά λυκοφιλία και πως χάρηκαν με την αποχώρηση της, αντί να λυπούνται.

Πρώτος αγώνας ασυλίας με… παρακρούσεις!

Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα οι παίκτες κλήθηκαν να αγωνιστούν όλοι εναντίον όλων για την ασυλία, το ατού να βγάλουν έναν συμπαίκτης στον τάκο και φυσικά ένα λαχταριστό έπαθλο φαγητού.

Μπαίνοντας στο τερέν είδαν πως τα πράγματα ήταν ζόρικα γιατί το παιχνίδι απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία, στόχο και δύναμη.

Τα δυνατά τους έβαλαν όλοι γιατί μία μόνο κίνηση θα μπορούσε να τους φέρει αντιμέτωπους με την ήττα και την πιθανότητα αποχώρησης.

Στο μεταξύ όσο κάθονταν στους πάγκους οι παίκτες χάριζαν στιγμές απείρου κάλλους με τις παρακρούσεις που είχαν και μιλούσαν στο… κενό. «Το νησί μας έχει ρουφήξει» σχολίασε ο Σάκης βλέποντας τον Ηλία Μπόγδανο να τα χώνει στον… εαυτό του. Όχι ότι ο ίδιος ήταν καλύτερος αφού κι αυτός προηγουμένως άρχισε κουβεντολόι με το… τίποτα.

Νωρίτερα και ο Κόρο είχε τις παραισθήσεις του.

«Βατερλώ» για τους Amigos – Τους «πετσόκοψε» ο Κατσούλης και πήρε το κολιέ ασυλίας

Ζόρικος αγώνας ο χθεσινός για την πολυπόθητη ασυλία στο Survivor και φάνηκε και από τις πολύ κακές επιδόσεις των περισσότερων στην αρένα.

Η ομάδα των μπλε φάνηκε εντελώς αποπροσανατολισμένη και φυσικά ο Σάκης Κατσούλης ήταν εκεί για να το εκμεταλλευτεί και να κερδίσει για άλλη μία φορά το κολιέ ασυλίας.

«Δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου μετά το ταξίδι» δήλωσε ο Μπόγδανος στο κιου, όπως και ο Κόρομι παραδέχτηκε για τον εαυτό του ότι ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Λίγο αργότερα, το δίδυμο Σάκη – Μαριαλένας έπιασε και πάλι κουβέντα για τις λυκοφιλίες των αντιπάλων ενώ ο πρώτος εξέφρασε και την απορία για τον λόγο που έπαιξαν τόσο άσχημα οι συμπαίκτες λέγοντας πως το μόνο που κάνουν είναι να διακοπάρουν και να λιάζονται στην αμμουδιά…

Ένταση στο συμβούλιο μεταξύ Κατσούλη και Ασημακόπουλου – Ποιος βγήκε πρώτος στον «τάκο» για αποχώρηση;

Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε στον πρώτο αγώνα ασυλίας και ήταν αυτός που κλήθηκε να δώσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση στο αποψινό συμβούλιο.

Πρώτα από όλα, όμως ,έπεσε «στο τραπέζι» η απάθεια των Amigos απέναντι στην αποχώρηση της Καρολίνας δεδομένου ότι τόσο καιρό ισχυρίζονταν ότι είναι όλοι μία αληθινή παρέα φίλων.

Σάκης και Μαριαλένα πιάστηκαν από τη φράση που ακούστηκε ότι πια στο παιχνίδι δεν χωράνε συναισθηματισμοί και άφησε τις αιχμές της για τη «λυκοφιλία» τους. Ο Ασημακόπουλος ήταν ο πρώτος που έδωσε εξηγήσεις λέγοντας πως η αποχώρηση δεν σημαίνει κάτι, ότι η αληθινή ζωή είναι έξω και ότι η φιλία τους θα συνεχιστεί και εκτός ριάλιτι.

Για υποψήφιους δύο άτομα είχε από την αρχή στα υπόψιν ο Σάκης και φυσικά όχι τη Μαριαλένα.

«Μετρημένα κουκιά είναι. Τη Μαριαλένα δεν θα την ψήφιζα είναι το στήριγμα μου εδώ μέσα και είναι πολύ καλή παίκτρια. Μένουν τέσσερα άτομα, που α δύο είναι πιο πάνω στη λίστα εξαιτίας από συμπεριφορές τους με έχουν στενοχωρήσει και με έχουν μπερδέψει» ανέφερε.

Εν τέλει ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρησης έβγαλε την Ελένη Χαμπέρη.

Τα αίματα, όμως, άναψαν λίγο αργότερα ανάμεσα στον ίδιο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ο Σάκης έφερε ξανά μπροστά όλα τα αρνητικά που βγήκαν από το στόμα του Ασημακόπουλου για εκείνον και έφτασαν στα αυτιά του με τον δεύτερο να μην θέλει να λάβει μέρος και να προτιμά να λύσουν μόνοι τους τις διαφορές τους όποτε ο Σάκης θελήσει να τον προσεγγίσει.