Survivor 4: Σκληρός τραυματισμός για τη Μαριαλένα

Κούτσαινε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Σκληρός τραυματισμός για τη Μαριαλένα

«Πάγωσαν» άπαντες με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor, καθώς η ίδια έπεσε στο έδαφος και σφάδαζε, δείχνοντας να υποφέρει στον αριστερό της αστράγαλο, με τον Σάκη Κατσούλη να σπεύδει να δει τι πρόβλημα αντιμετώπιζε μαζί με τους υπόλοιπους.

Η Μαριαλένα έπαιζε με αντίπαλο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, με την ίδια να πατά κατά λάθος πάνω στο ξύλο στον καταπέλτη, να συνεχίζει την προσπάθεια και στο τέλος, όταν ο πόντος κρίθηκε υπέρ του πρώτου, έπεσε και φώναζε, για να καλέσει τον γιατρό ο Γιώργος Λιανός. Δείτε εδώ ποιος παίρνει την ασυλία.

Η Μαριαλένα δεν έδειχνε να αισθάνεται καλά και πήγε άμεσα στο γιατρό, που διέγνωσε μικρό διάστρεμμα στον αστράγαλο. Παρά το γεγονός αυτό, όμως, γύρισε να αγωνιστεί και πήρε αμέσως πόντο από τον «Κόρο».

Ο τραυματισμός της Μαριαλένας στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Ο καυγάς της Μαριαλένας με την Ελένη

Μια στιγμή έντασης καταγράφηκε στο Survivor ανάμεσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Ελένη Χαμπέρη, με τις δύο παίκτριες να τσακώνονται με αφορμή αρκετά γεγονότα, που έχουν φέρει σε διάσταση τη δεύτερη με το δίδυμο του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Μαριαλένα και ο Σάκης, άλλωστε, έχουν στοχεύσει ξεκάθαρα την εν λόγω παίκτρια, κάτι που φανέρωσε η υποψηφιότητά της προς αποχώρηση, αντί του αναμενόμενου για τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Η Μαριαλένα θέλησε να μιλήσει στην Ελένη για τη στάση της και αναφέρθηκε σε αρκετά περιστατικά, όπως τη συμπεριφορά της στα έπαθλα σε αντίθεση με όσα λέει στην παραλία, με αποκορύφωμα το περιστατικό, όπου ήταν έξαλλη μετά το συμβούλιο και δεν ανέφερε καν τα ονόματα του διδύμου.

Από την άλλη πλευρά, η Ελένη επεσήμανε πως ο Σάκης ψάχνει κάθε αφορμή, για να τη βγάζει υποψήφια προς αποχώρηση και τελευταία του δικαιολογία ήταν πως... δέχθηκε στα συγχαρητήρια της μετά την νίκη του στην ατομική ασυλία. Παράλληλα, δεν έκρυψε την ενόχλησή της που το δίδυμο μιλά μαζί της διαρκώς για τα ίδια θέματα. «Γελάω μαζί σας», είπε χαρακτηριστικά χωρίς η Μαριαλένα να απαντήσει.

Στο τέλος, πάντως, άρχισε να δακρύζει όταν γύρισε στην παρέα της, θεωρώντας πως οι λόγοι του Σάκη είναι αστείοι, όταν τη βγάζει υποψήφια, προσθέτοντας ότι την έχει στοχοποιήσει.