Survivor - βόμβα: "Ο Σάκης με την Μαριαλένα είναι μαζί!"

Πρώην παίκτης το αποκάλυψε για πρώτη φορά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor - βόμβα:

Ο Σάκης και η Μαριαλένα έχουν απασχολήσει πολύ με την συμμετοχή τους στο Survivor! Από πρώην, αναφέρουν ότι είναι φίλοι γενικά, αλλά τα πλάνα που παίζονται στον αέρα του ριάλιτι δείχνουν πως υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτό!

Ο Τριαντάφυλλος μάλιστα που ήταν πολύ κοντά τους τους τελευταίους μήνες στο παιχνίδι, αποκάλυψε πως θέλει να τους παντρέψει! Για να τα λέει, κάτι ξέρει...

Σήμερα, ωστόσο, η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε συνάντησε τον Αλέξη Παππά, επίσης πρώην παίκτη του ριάλιτι που ήταν κοντά στο ζευγάρι, και για πρώτη φορά ο ηθοποιός δήλωσε πως κατά την κρίση του πιστεύει πως αυτοί οι δυο είναι μαζί!

Η αποκάλυψη του Παππά για την Μαριαλένα και τον Σάκη

"Είναι μαζί, ναι, έτσι πιστεύω. Ο Ντάφυ μου έκλεψε την κουμπαριά αλλά μπορεί να κάνουμε μαζί συγκουμπαριά", είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις που έκανε εχθές η πρώην σύντροφός του.

To Twitter «κάρφωσε» Σάκη και Μαριαλένα μετά το χθεσινό επεισόδιο

Το κράξιμο του Σάκη και της Μαριαλένας στους υπόλοιπους παίκτες του Survivor 4, ήταν αρκετό για να κάνει τους χρήστες του Twitter να ξεσπάσουν στα σχόλια που έκαναν. Ενώ γενικά έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να τους κράξουν.

Συγκεκριμένα, το κοινό ενοχλήθηκε που η Μαριαλένα και ο Σάκης έκαναν τέτοια επίθεση στην Ελένη και δεν το έκρυψε.