Survivor 4: Δύσκολη νύχτα στην παραλία για τους παίκτες

Δεν έκλεισε μάτι ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Δύσκολη νύχτα στην παραλία για τους παίκτες

Δεν έφτανε μόνο η υποψηφιότητα προς αποχώρηση, η οποία τον φέρνει στην κρίση του κοινού, αλλά ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχε ακόμη ένα πρόβλημα στην καλύβα, με ένα... πουλί να τον ενοχλεί.

Η νύχτα δεν ήταν καθόλου εύκολη για τους Amigos, στην επιστροφή μετά το συμβούλιο, με τον Ασημακόπουλο ειδικά να βλέπει τα νεύρα του να «τεντώνονται». Κι αυτό, επειδή ένα πουλί έκανε φασαρία και δεν τον άφηνε να κοιμηθεί.

Ο ίδιος μίλησε για τις δύσκολες αυτές ώρες που πέρασε μαζί με την Ελένη και τον Ηλία, σε αντίθεση με τον «Κόρο» που δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό και γελούσε με όσα συνέβησαν στους φίλους του.

Το πτηνό που εμφανίστηκε στην παραλία των Survivors

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Ο Ασημακόπουλος «άδειασε» τον Σάκη και τη Μαριαλένα

Σε ένα «ξέσπασμα» εναντίον του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη προχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με αφορμή το γεγονός ότι αποτελεί το δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο παίκτης του Survivor υποδείχθηκε από τον Σάκη, που είχε κερδίσει τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, και η αντίδρασή του δεν είχε σχέση με το ότι εκείνος ανέφερε το όνομά του, αλλά με τις αντιδράσεις του διδύμου, ανάλογα με το ποιος είναι υποψήφιος.

Ο Ασημακόπουλος, επί της ουσίας, προέβαλε τη δική του αντίδραση σε αντίθεση με εκείνη της Μαριαλένας, όταν εκείνος είχε υποδείξει τον Σάκη ως υποψήφιο. «Εκείνη δεν έκλαιγε και ωρυόταν; Ο Σάκης δε θα ρωτούσε με κάθε αφορμή γιατί θα είχα ψηφίσει τον οποιονδήποτε», είπε μπροστά στην κάμερα, αλλά και στην παρέα του.