Survivor 4: Ο Ασημακόπουλος «άδειασε» τον Σάκη και τη Μαριαλένα

«Βλέπεις τι θέατρο παίζει ο καθένας»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Ασημακόπουλος «άδειασε» τον Σάκη και τη Μαριαλένα

Σε ένα «ξέσπασμα» εναντίον του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη προχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με αφορμή το γεγονός ότι αποτελεί το δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο παίκτης του Survivor υποδείχθηκε από τον Σάκη, που είχε κερδίσει τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, και η αντίδρασή του δεν είχε σχέση με το ότι εκείνος ανέφερε το όνομά του, αλλά με τις αντιδράσεις του διδύμου, ανάλογα με το ποιος είναι υποψήφιος.

Ο Ασημακόπουλος, επί της ουσίας, προέβαλε τη δική του αντίδραση σε αντίθεση με εκείνη της Μαριαλένας, όταν εκείνος είχε υποδείξει τον Σάκη ως υποψήφιο. «Εκείνη δεν έκλαιγε και ωρυόταν; Ο Σάκης δε θα ρωτούσε με κάθε αφορμή γιατί θα είχα ψηφίσει τον οποιονδήποτε», είπε μπροστά στην κάμερα, αλλά και στην παρέα του.

Τα σχόλια του Γιώργου Ασημακόπουλου για Σάκη και Μαριαλένα στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Ο Ασημακόπουλος δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού»

Τα νεύρα του Σάκη με τον Ασημακόπουλο φαίνεται πως δεν έχουν τέλος. Λίγο μετά τη νίκη του πρώτου στο αγώνισμα ασυλίας στο χθεσινό επεισόδιο, ο Ασημακόπουλος, σχολίασε πως το παιχνίδι δεν είναι και τόσο δίκαιο αφού οι Amigos παίζουν ο ένας κόντρα στον άλλον.

Ο Σάκης δεν πήρε καθόλου θετικά τα λόγια αυτά του Ασημακόπουλου και του εξήγησε πως οι πιθανότητες για να πάρει κάποιος την ασυλία από του Amigos ήταν διπλάσιες.

Μάλιστα, όταν οι παίκτες επέστρεψαν στο νησί, ο Σάκης μιλώντας στην κάμερα ξεκαθάρισε πως ο Ασημακόπουλος δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.