Survivor 4: Έτσι διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες

Με αρχηγούς Σάκη και Μαριαλένα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Έτσι διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες

Το τέλος της αναμέτρησης για την τρίτη ασυλία του Survivor βρήκε νικητή τον Σάκη Κατσούλη, με τον Γιώργο Λιανό να του αποδίδει τα εύσημα και να ενημερώνει ξανά, ότι ο ίδιος και η Μαριαλένα έπρεπε να διαμορφώσουν τις δύο νέες ομάδες.

Ο λόγος δεν είναι άλλος, παρά ο αγώνας με τους Ρουμάνους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Ο Σάκης και η Μαριαλένα, ως φιναλίστ, έπρεπε να διαλέξουν, με τον πρώτο να είναι υποχρεωμένος να πάρει μαζί του την Ελένη, καθώς δεν μπορούσαν τα δύο κορίτσια που έμειναν να είναι στην ίδια ομάδα.

Κάπως έτσι, είχε την επιλογή και, παρά τις αντιδράσεις της Μαριαλένας, πήρε στο πλευρό του τον Ηλία Μπόγδανο. Κάπως έτσι, τρεις... παλιοί του παιχνιδιού, που ήταν μαζί στην ομάδα των Μαχητών από την πρώτη μέρα, ήτοι η Μαριαλένα, ο Ασημακόπουλος και ο «Κόρο», θα είναι στην μπλε ελληνική ομάδα. Στην κόκκινη, δε, θα αγωνιστούν τρεις νέοι, καθώς πρόκειται για τον Σάκη, τον Ηλία και την Ελένη.

Οι νέες ομάδες στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Η γιαγιά της Μαριαλένας "αδειάζει" τον Σάκη Κατσούλη μπροστά στις κάμερες

Στην κάμερα του Ευτυχείτε το πρωί της Τετάρτης μετά τις δηλώσεις της μητέρας της Μαριαλένας μίλησε και η γιαγιά αυτής, που δήλωσε πως η εγγονή της, της λείπει πολύ.

Η γιαγιά της παίκτριας του Survivor συγκινήθηκε όταν θυμήθηκε τη μέρα που η Μαριαλένα την αποχαιρέτησε για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, ενώ δήλωσε πως δε συμπαθεί τον Σάκη Κατσούλη.

"Την αγαπώ και την θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι εγγόνα μου. Βεβαίως στεναχωριέμαι και κλαίω μαζί της όταν την βλέπω να κουράζεται στο παιχνίδι. Είναι καλό παιδί. Ήρθε με χαιρέτησε και με φίλησε πριν φύγει για το Survivor. Μας λείπει πάρα πολύ. Αν ζω θέλω να την δω νυφούλα αλλά δεν συμπαθώ τον Σάκη.