Survivor 4 spoiler 20/6: Ποιος αποχωρεί την Κυριακή - Οι πρώτες πληροφορίες

Αναμενόμενο!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 20/6: Ποιος αποχωρεί την Κυριακή - Οι πρώτες πληροφορίες

Πράγματα και θαύματα δεν συμβαίνουν όπως φαίνεται μόνο στον Άγιο Δομίνικο αλλά και στην Ελλάδα λόγω... Survivor! Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή για να μην μπερδευτείτε!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor διαμορφώθηκε η τελική τριάδα των υποψήφιων προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα! Όλοι όσοι έπεσαν στον τάκο αυτή την φορά ήταν από τα χέρια του Σάκη Κατσούλη αφού ο παίκτης του ριάλιτι κατάφερε να κάνει τρεις νίκες στους τρεις αγώνες της ατομικής ασυλίας και να "σώσει" - για τώρα τουλάχιστον - και τον εαυτό του αλλά και την Μαριαλένα.

Όλοι οι Amigos στον τάκο, λοιπόν!

Ελένη Χαμπέρη, Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι είναι οι υποψήφιοι και το Youweekly.gr ήδη σας έχει βάλει το κλασικό poll στο instagram του για να ψηφίσετε ποιος θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι!

Ποιος μένει πανηγυρικά στο Survivor και ποιος φεύγει

Σύμφωνα έως τώρα με τις διαδικτυακές ψηφοφορίες αλλά και με τις πληροφορίες που μας έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, από τον άνθρωπό μας, ο παίκτης που είναι ποιος αγαπητός μεταξύ αυτών των τριών και που το κοινό θέλει να παραμείνει στο ριάλιτι είναι ο Γιώργος Κόρομι! Ναι, ναι καλά διαβάσατε.

Μπορεί πριν από λίγους μήνες οι τηλεθεατές να παρακαλούσαν να βγει στον τάκο ο Κόρο για να τον βγάλουν εκτός από το Survivor αλλά τώρα φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αλλάξει για τα καλά!

Από την άλλη, ο παίκτης που μέχρι στιγμής φαίνεται να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Ειδικά μετά τα μηνύματα που διέρρευσαν και αποδεικνύουν πως προσπαθούν να δωροδοκήσουν κόσμο για να τον ψηφίσει να παραμείνει, το κοινό φαίνεται αρκετά οργισμένο μαζί του!

Ωστόσο, όλα αυτά είναι πρώτες πληροφορίες! Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα! Θα επανέλθουμε μέσα στις επόμενες μέρες έχοντας 100% το αποτέλεσμα! Αναμένετε...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils