Survivor 4 - Σαλαγκούδη: "Μου έστειλε μήνυμα ο Τριαντάφυλλος! Μου είπε..."

Μετά τους τσακωμούς τους στον Άγιο Δομίνικο έφτασε η ώρα της συμφιλίωσης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Σαλαγκούδη:

Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή "Στην Φωλιά των Κου Κου" και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο Τριαντάφυλλος μετά την αποχώρησή του από το Survivor ήρθε σε επαφή μαζί της μέσω μηνυμάτων.

Υπενθυμίζουμε πως κατά την διάρκεια της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο οι δυο τους είχαν "σφαχτεί" γιατί ο Ντάφυ είχε πει διάφορα πράγματα για την οικογένεια της Ανθής και συγκεκριμένα για τον πατέρα της.

Η αποκάλυψη της Ανθής Σαλαγκούδη για τον Τριαντάφυλλο

"Μου έστειλε μήνυμα τι κάνεις παιχτούρα Ανθή μου ο γλυκούλης και του απάντησα τι κάνεις Ντάφυ μου και μιλήσαμε. Έχει γενέθλια τώρα την Κυριακή, στις 20 του μηνός οπότε θα κάνουμε πάρτι και θα μαζευτούμε όλοι μαζί.", είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του Survivor.

Μετά το Survivor 4 θα τραγουδάει στην πίστα με δίδυμο "φωτιά"

Σύμφωνα λοιπόν με τον μάνατζερ του που βρέθηκε στην εκπομπή Happy Day, πρόκειται να τον βλέπουμε στις πίστες με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά.

«Αυτή τη στιγμή ήδη ο Τριαντάφυλλος μιλάει για δουλειά που είναι να κάνει τώρα. Μάλλον θα είναι με Γαρμπή και Σχοινά τον χειμώνα. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής, έχει τα πάντα, είναι πολύ καλό παιδί, αυτό που νομίζω ότι έπρεπε να εισπράξει, ήταν η δεύτερη ευκαιρία. Πιστεύω ότι θα πάει πάρα πολύ καλά», είπε αρχικά.

«Ήδη είναι με τον κ. Τσακουμάκο και λογικά έχει την ευθύνη εκείνος για το μανατζάρισμά του. Έναν καλλιτέχνη όταν έχει και μια συν προσφορά όσον αφορά στη δουλειά του λογικό είναι να τη μελετήσει κι αν είναι υπέρ του…», σχολίασε σχετικά με το αν θα αναλάβει μια θέση σε κάποιο από τα προγράμματα που εξετάζει η εταιρεία παραγωγής για τη νέα σεζόν», συνέχισε.

Βέβαια, επειδή στην αρχή με άλλο δίδυμο λεγόταν πως θα είναι, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.