Survivor 4: Οι αναρτήσεις της Νικολέτας και της Καρολίνας για την αποχώρηση της Ελένης

Την περιμένουν πώς και πώς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι αναρτήσεις της Νικολέτας και της Καρολίνας για την αποχώρηση της Ελένης

Η Ελένη Χαμπέρη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 και κάπως έτσι, οι φίλες της που αποχώρησαν πριν από αυτή, η Νικολέτα Μαυρίδη και η Καρολίνα Καλύβα, έκαναν αναρτήσεις στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Instagram για να εκφράσουν το πόσο πολύ την περιμένουν.

Άλλο ένα μέλος των Amigos, άφησε την παραλία και κάπως έτσι, οι υπόλοιποι που βρίσκονται ήδη στην Αθήνα θα την υποδεχτούν.

Οι αναρτήσεις της Καρολίνας και της Νικολέτας για την Ελένη μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4

Survivor Καρολίνα Ελένη
Survivor 4 Νικολέτα Ελένη

Ο πρώτος υποψήφιος - ΑΝΑΤΡΟΠΆΡΑ

Όταν λέμε πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, το εννοούμε! Η αλήθεια είναι πως το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, μετά και την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, έχει μειωθεί αισθητά κι αυτό είναι φανερό από τα νούμερα τηλεθέασης που καταγράφονται στα μηχανάκια της AGB. Πάλι καλά δηλαδή που υπάρχει κι ένας Σάκης Κατσούλης και κρατάει κάπως αγωνιστικά το ενδιαφέρον.

Ο Σάκης την προηγούμενη εβδομάδα κατάφερε να κάνει σερί νικών και να ρίξει στον τάκο τους μισούς Amigos. Αυτή, όμως, η εβδομάδα, όπως μαθαίνουμε δεν θα είναι η τυχερή του.

Όπως σας αποκαλύψαμε νωρίς το πρωί, πριν καν κυκλοφορήσει το trailer, o Σάκης δεν θα είναι ο παίκτης που θα κερδίσει την αποψινή (και πρώτη) ασυλία της εβδομάδας. Άλλος θα είναι ο τυχερός!

Ο Κόρο, λοιπόν, που θα καταφέρει να πάρει το τομέμ θα πρέπει να υποδείξει έναν συμπαίκτη του, στο συμβούλιο του νησιού, ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Αφού, με βάση την κοινή λογική, αποκλείσαμε τους καλούς του φίλους (Μπόγδανο και Ασημακόπουλο) έμειναν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα.

Survivor 4 Γιώργος Λιανός

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο, αφού μας πληροφόρησε πως ο Κόρο στο έπαθλο θα πάρει μαζί του τον Ασημακόπουλο και τον Μπόγδανο, μας ανακοίνωσε πως στο συμβούλιο του νησιού θα ρίξει στον τάκο τον Σάκη Κατσούλη γιατί με την Μαριαλένα είχαν έρθει κάποτε κοντά ενώ με τον Σάκη δεν είχαν ποτέ ιδιαίτερη επικοινωνία...

Σοκ; Ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά στον τάκο; Σίγουρα το κοινό δεν θα τον αφήσει να φύγει, όποιοι κι αν σταθούν δίπλα του σαν υποψήφιοι...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο Instagram για περισσότερα Survivor spoils