Survivor 4 highlights 21/6: Ο Κόρο έριξε στον τάκο τον Σάκη!

Χαμός στον Άγιο Δομίνικο - Επεισοδιακό το χθεσινό συμβούλιο του νησιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 highlights 21/6: Ο Κόρο έριξε στον τάκο τον Σάκη!

Επεισοδιακή η βραδιά της Δευτέρας 21/6 όσον αφορά το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor. Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με μια μεγάλη δυσκολία (λες και δεν τους έφταναν οι τόσες άλλες που αντιμετωπίζουν καθημερινά!)

Το Youweekly.gr έχει συγκεντρώσει παρακάτω τα highlights του χθεσινού επεισοδίου..

Τι συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στο Survivor

«Βιβλική καταστροφή» στον Άγιο Δομίνικο

Γιώργος Ασημακόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κόρομι πετάχτηκαν από τις δυνατές βροντές και δεν έκλεισαν μάτι, καθώς φοβήθηκαν ότι η κατασκευή της καλύβας τους θα πέσει πάνω τους.

Το επόμενο πρωί, διαπίστωσαν ότι κεραυνοί είχαν πέσει κοντά στον χώρο που είχαν δημιουργήσει για να κάθονται, με αποτέλεσμα να τους τον διαλύσει, καθώς είχαν πέσει μεγάλα κλαδιά και κομμάτι ενός μεγάλου δέντρου.

«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι αντίστοιχο», είπε ο Κόρο, ενώ οι άλλοι δύο χαρακτήρισαν το φαινόμενο ως «βιβλική καταστροφή».

Το περίπλοκο αγώνισμα για την ατομική ασυλία

Αγώνισμα για την πρώτη ατομική ασυλία είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, εκεί όπου οι πέντε φιναλίστ του reality επιβίωσης πάλεψαν για να καταφέρουν να «σωθούν» από την ψηφοφορία και να είναι εκείνοι που θα υποδείξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Το αγώνισμα δεν χρειαζόταν ιδιαίτερη αντοχή, δύναμη ή ταχύτητα, αντιθέτως ήθελε καθαρό μυαλό, συγκέντρωση και παρατηρητικότητα, καθώς τα παζλ ήταν δύο και ιδιαίτερα απαιτητικά.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Γιώργο Κόρομι να κερδίζει τον Σάκη Κατσούλη και τον Ηλία Μπόγδανο να χάνει από τον Γιώργο Ασημακόπουλο, καθώς ο πρώτος τα βρήκε σκούρα στο πρώτο παζλ.

Ο Γιώργος Κόρομι ήταν ο παίκτης που φάνηκε ότι βρήκε απευθείας τόσο τα παζλ όσο και τον στόχο και εκείνος που κράτησε τις 5 του ζωές για αρκετό χρόνο, με τον Σάκη να είναι εκείνος που πολύ γρήγορα έμεινε μόνο με 3. Ο Σάκης νίκησε την αγαπημένη του Μαριαλένα με αποτέλεσμα και οι δυο τους να μείνουν με 3 ζωές, ενώ ο Κόρο επικράτησε του Ηλία και τον άφησε επίσης με 3 ζωές. Η Μαριαλένα «έφαγε» μια ζωή του Ασημακόπουλου ο οποίος έμεινε με 3, ενώ και ο Σάκης τον κέρδισε και τον άφησε με 2 ζωές.

Το παιχνίδι φαινόταν καθαρά ότι ήταν για τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος με μία ακόμα νίκη, άφησε τον Σάκη με 2 ζωές, ενώ ο ίδιος διατήρησε τις 5 δικές του. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έμεινε με μία ζωή έχοντας ηττηθεί από τον Ηλία Μπόγδανο, ενώ η Μαριαλένα κέρδισε τον Κόρο, ο οποίος έχασε την πρώτη του ζωή και έμεινε με 4.

Ο πρώτος που αποκλείστηκε από το αγώνισμα ατομικής ασυλίας ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με τον Σάκη να κερδίζει τη Μαριαλένα και να την εκνευρίζει, καθώς έκανα 2 στα 2 απέναντί της.

Δεύτερος που αποκλείστηκε ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος και τρίτη η Μαριαλένα. Ο Γιώργος Κόρομι ήταν εκείνος που έφτασε στον τελικό μαζί με τον Σάκη Κατσούλη.

Νικητής της πρώτης ατομικής ασυλίας της εβδομάδας, ο Γιώργος Κόρομι.

Ο Σάκης θυμήθηκε τα γενέθλια του Τριαντάφυλλου

Τα γενέθλιά του είχε την Κυριακή ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, ο οποίος επέστρεψε πριν από μερικές ημέρες στην Ελλάδα από το Survivor και έκανε ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλιά του, στο οποίο βρέθηκαν σχεδόν όλοι οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το reality επιβίωσης.

Ο Ντάφυ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στο τηλεοπτικό κοινό, όσο και σε μερικούς από τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι, όπως στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μάλιστα, ο Σάκης δεν ξέχασε τα γενέθλια του αγαπημένου του φίλου και πριν από το πρώτο αγώνισμα για την ατομική ασυλία ζήτησε από τον Γιώργο Λιανό να στείλει τις ευχές σε έναν φίλο. Ο πρώην τερματοφύλακας και επιχειρηματίας, ξεκίνησε να τραγουδάει το Happy Birthday για τον Τριαντάφυλλο και ακολούθησαν και οι υπόλοιποι.

Επική γκάφα του Σάκη – Έκατσε στο κλαδί και κατέληξαν στο ποτάμι

Μια από τις πιο ξεκαρδιστικές στιγμές του Survivor χάρισε ο Σάκης Κατσούλης στο τηλεοπτικό κοινό, μαζί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι δύο παίκτες έμειναν στην παραλία, καθώς δεν κέρδισε κανένας από τους δύο την ατομική ασυλία και ο Σάκης, για να χαλαρώσουν, πρότεινε στη Μαριαλένα να κάνουν μια βουτιά στο ποτάμι και να καθίσουν στους κορμούς των δέντρων και στα κλαριά.

Εκείνη δέχτηκε, κατέβηκε στο ποτάμι και ο Σάκης, είχε τη φαεινή ιδέα να κάτσε σε ένα κλαδί, το οποίο φυσικά δεν τον άντεξε, έσπασε και τελικά πήρε μαζί του στο ποτάμι με τα λασπόνερα και τη Μαριαλένα, η οποία άρχισε να ουρλιάζει.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το κολιέ της πρώτης ατομικής ασυλίας του Survivor για αυτήν την εβδομάδα κέρδισε στο αγώνισμα ο Γιώργος Κόρομι, όπως πολύ σωστά σας είχαμε πει μέσα από το καθιερωμένο μας spoil, ο οποίος μαζί με τους Γιώργο Ασημακόπουλο και Ηλία Μπόγδανο απόλαυσαν και το έπαθλο φαγητού, μαζί με water sports.

Οι τρεις τους βρέθηκαν πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος και από εκεί έκαναν βόλτες με speed boats, όπως επίσης δοκίμασαν να κάνουν μπανάνα και κάτι σαν περιστρεφόμενο καναπέ.

Οι Amigos το απόλαυσαν και γέλασαν με την ψυχή τους, με τον Ασημακόπουλο να είναι εκείνος που δεν μπορούσε με τίποτα να κρατηθεί από τα παιχνίδια και συνεχώς έπεφτε, προσφέροντας γέλιο στους συμπαίκτες του.

Το συμβούλιο

Σε ένα από τα τελευταία συμβούλια του νησιού κάλεσε ο Γιώργος Λιανός τους πέντε παίκτες του reality επιβίωσης, με τον Γιώργο Κόρομι να είναι εκείνος που έπρεπε να επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Φυσικά, ο Κόρο δεν θα μπορούσε να επιλέξει κανέναν από τους δύο φίλους του, Ηλία και Ασημακόπουλο και αυτό που αναμενόταν ήταν ποιον εκ των Σάκη ή Μαριαλένα θα βγάλει στον τάκο.

Ο Κόρομι επέλεξε να προστατέψει τη Μαριαλένα, καθώς είναι η μόνη κοπέλα που έχει μείνει στο παιχνίδι, βρίσκεται σε αυτό από την αρχή του και όπως είπε, έχει περάσει πολλά και τα κατάφερε. Ως εκ τούτου, ο Σάκης Κατσούλης είναι ο πρώτος υποψήφιος.