Survivor 4: "Ήταν να πάω στο πρώτο! Ρώτησα την παραγωγή αν θα έχουμε catering"

"Τους είπα θα πάρω μαζί μου κονσέρβες"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4:

Μπορεί το Survivor να είναι το πιο πολυσυζητημένο project εδώ και χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, όπως δείχνουν άλλωστε τα νούμερα τηλεθέασης - και όχι μόνο - ωστόσο κάποιοι συνεχίζουν να αγνοούν το τι συμβαίνει.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα του Mykonos live tv και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου αποκάλυψε ότι της είχε γίνει πρόταση για το ριάλιτι, αλλά και τον λόγο που τελικά δεν πήγε.

Οι δηλώσεις της Μάγκυς Χαραλαμπίδου για την πρόταση που της έκαναν στο Survivor

«Ήταν να πάω στο πρώτο Survivor, το 2017. Έχω κάποια συμβόλαια με τη φωνή μου. Και στα συμβόλαιά μου απαγορεύεται, αν με χρειαστούν, να μην μπορώ να εκφωνήσω. Μου έχει τύχει να είμαι στο Μαϊάμι και να πρέπει να εκφωνήσω σποτ. Οπότε, βρίσκω στούντιο, το εκφωνώ και το στέλνω. Και ενώ από την παραγωγή του Survivor μου είχαν πει στην αρχή ότι θα μου βρουν λύση, τελικά μου είπαν ότι είναι λίγο δύσκολο και να πήγαινα και να μου βρίσκανε μετά. Αλλά αυτό δεν γινόταν», είπε αρχικά η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Και συνέχισε: «Πρέπει να σου πω ότι την πρώτη φορά, όταν ήταν να φύγουμε, γιατί ακόμα δεν ήξερα τι θα γινόταν, τους ρώτησα αν θα έχουμε catering στα αθλήματα. Και μου είπαν… τι; Και τους είπα καλά, θα πάρω μαζί μου τονάκια να έχω, κονσέρβες… Κατάλαβες, τι έπαθε η παραγωγή».

Αυτός παίρνει την δεύτερη ασυλία απόψε 22/6

Απόψε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο Σάκης Κατσούλης θα πάρει το αίμα του πίσω καθώς θα είναι αυτός που θα καταφέρει να πάρει το τοτέμ! Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινό επεισόδιο ανακοίνωσε πως αν κάποιες παίκτης καταφέρει και πάρει δυο νίκες σερί στα ατομικά αγωνίσματα θα περάσει χαλαρός στον ημιτελικό.

Λέτε ο Σάκης να πάρει και την τρίτη; Για να δούμε... Πάντως την δεύτερη την έχει στο τσεπάκι ασυζητητί. Ξέρουμε και ποιον θα ρίξει στον τάκο... Καλά θα πάει αυτό... Η Μαριαλένα δεν θα είναι πάντως, το μόνο σίγουρο... Με τούτα και με εκείνα... την βλέπουμε τελικό.

Να είναι καλά ο Σάκης!