Survivor 4: Μπάρτζης - Βέλλη - Καφετζής στο Καλό Μεσημεράκι

Έβλεπαν αποσπάσματα του Survivor και «έκλαιγαν» από τα γέλια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Μπάρτζης - Βέλλη - Καφετζής στο Καλό Μεσημεράκι

Μία αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά στη σημερινή του εκπομπή μιας και ξαφνικά μπήκαν στο πλατό, ο Νίκος Μπάρτζης, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Τζέιμς Καφετζής. Η τριάδα του Survivor 4 έκανε πλάκα με τον παρουσιαστή και του εξήγησε πώς περνάνε τις μέρες τους μετά το ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, παρακολούθησαν και μερικά αποσπάσματα από τα επεισόδια του Survivor 4 και καθ' όλη τη διάρκεια γέλαγαν μιας και το απόσπασμα είχε να κάνει με την σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα.

Στη συνέχεια εξήγησαν μερικά πράγματα για τη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι.

Στο τέλος, απάντησαν αν θα έκαναν και κάποια τηλεοπτική δουλειά μαζί ενώ ο Τζέιμς Καφετζής έκανε έξοδο, όπως είχε από το Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Η εμφάνιση των Μπάρτζη - Βέλλη - Καφετζή στο Καλό Μεσημεράκι

«Εγώ πάντως δεν θα ήθελα έναν τέτοιο «άντρα» κορίτσια»

Με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε η Άννα Μαρία Βέλλη στα social media, έκραξε άσχημα την Ιωάννα Μαλέσκου και την Αντελίνα Βαρθακούρη, μετά την συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης στο Σου-κου Family και έκανε αποκαλύψεις για τον Σάκης Κατσούλη.

«Κοίτα, αυτά που μας είχε πει η Μαριαλένα, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο άντρα, ειδικά μετά από όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση και στην επικαιρότητα, με αυτά που έχουν γίνει. Μας είχε πει κάποια πράγματα η Μαριαλένα, δεν ξέρω αν ισχύουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του Survivor.

Η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία στηρίζει πάντα τον φίλο της, έκραξε τις δυο παρουσιάστριες του ΣΚΑΙ, κάνοντας μια ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί στο twitter.

«Μαλέσκου και Αντελίνα: Όλες θα θέλαμε έναν άντρα σαν τον Σακη.

Τι ακούω «Όλες θα θέλαμε έναν χειριστικο(πχ μην μιλάς εσυ), τραμπούκο(πχ θα τα πούμε χωρίς κάμερες και συμβόλαια),Πατριαρχη (πχ παντελονατα είναι 8 στις 10 λέξεις του -λες κι εμείς τα κορίτσια δεν φοράμε παντελόνια)»!

Και συνέχισε: «Εγω παντως δεν θα ήθελα έναν τέτοιο «άντρα» κορίτσια. Και ούτε εσείς να θέλετε. Να θέλετε έναν άντρα που σας αφήνει να είστε ο εαυτός σας. Εναν άντρα που σας σέβεται. Εναν ΑΝΘΡΩΠΟ αληθινό.»!

Και πρόσθεσε: «Υγ. κι από όσο είδα ούτε η μαμά κ η γιαγιά της μαριαλενας θέλουν για τ παιδί τους 1«ανδρα»σαν τον Σακη.Όλο και κάτι παραπάνω θα ξερουν

Υγ2. Βγαίνουμε και λέμε στα κορίτσια να μην φοβουνται να μιλησουν για την ενδοοικογενειακή βία και δέκα λεπτά μετά ξεπλένουμε ανδρείκελα.#MeToo»!