Survivor 4: Ο Σάκης είπε στη Μαριαλένα να σωπάσει

Και εκείνη τον άκουσε...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Σάκης είπε στη Μαριαλένα να σωπάσει

Ο Σάκης Κατσούλης είχε τα νεύρα του στο σημερινό αγώνισμα του Survivor 4 μιας και έχασε αρκετές από τις ζωές του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κάπως έτσι λοιπόν, δε δίστασε να προχωρήσει σε μία απαράδεκτη κίνηση προς τη Μαριαλένα.

Έχοντας χάσει λοιπόν έναν αγώνα, η Μαριαλένα γύρισε και του είπε, «γιατί ρε αγάπη μου». Τόσο πολύ τον εκνεύρισε τον Σάκη η φράση αυτή της Μαριαλένας, που της έκανε σήμα να σωπάσει και εκείνη φυσικά τον άκουσε.

Θυμίζουμε πως όλα αυτά γίνονται μόλις λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης για την συμπεριφορά του Σάκη προς την Μαριαλένα.

«Κοίτα, αυτά που μας είχε πει η Μαριαλένα, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο άντρα, ειδικά μετά από όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση και στην επικαιρότητα, με αυτά που έχουν γίνει. Μας είχε πει κάποια πράγματα η Μαριαλένα, δεν ξέρω αν ισχύουν», είχε πει ο Μπάρτζης και σίγουρα το παρακάτω στιγμιότυπο αποτελεί, τροφή για σκέψη.

Η κίνηση του Σάκη προς τη Μαριαλένα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4

«Εγώ πάντως δεν θα ήθελα έναν τέτοιο «άντρα» κορίτσια»

Με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε η Άννα Μαρία Βέλλη στα social media, έκραξε άσχημα την Ιωάννα Μαλέσκου και την Αντελίνα Βαρθακούρη, μετά την συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης στο Σου-κου Family και έκανε αποκαλύψεις για τον Σάκης Κατσούλη.

«Κοίτα, αυτά που μας είχε πει η Μαριαλένα, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο άντρα, ειδικά μετά από όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση και στην επικαιρότητα, με αυτά που έχουν γίνει. Μας είχε πει κάποια πράγματα η Μαριαλένα, δεν ξέρω αν ισχύουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του Survivor.

Η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία στηρίζει πάντα τον φίλο της, έκραξε τις δυο παρουσιάστριες του ΣΚΑΙ, κάνοντας μια ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί στο twitter.

«Μαλέσκου και Αντελίνα: Όλες θα θέλαμε έναν άντρα σαν τον Σακη.

Τι ακούω «Όλες θα θέλαμε έναν χειριστικο(πχ μην μιλάς εσυ), τραμπούκο(πχ θα τα πούμε χωρίς κάμερες και συμβόλαια),Πατριαρχη (πχ παντελονατα είναι 8 στις 10 λέξεις του -λες κι εμείς τα κορίτσια δεν φοράμε παντελόνια)»!

Και συνέχισε: «Εγω παντως δεν θα ήθελα έναν τέτοιο «άντρα» κορίτσια. Και ούτε εσείς να θέλετε. Να θέλετε έναν άντρα που σας αφήνει να είστε ο εαυτός σας. Εναν άντρα που σας σέβεται. Εναν ΑΝΘΡΩΠΟ αληθινό.»!

Και πρόσθεσε: «Υγ. κι από όσο είδα ούτε η μαμά κ η γιαγιά της μαριαλενας θέλουν για τ παιδί τους 1«ανδρα»σαν τον Σακη.Όλο και κάτι παραπάνω θα ξερουν

Υγ2. Βγαίνουμε και λέμε στα κορίτσια να μην φοβουνται να μιλησουν για την ενδοοικογενειακή βία και δέκα λεπτά μετά ξεπλένουμε ανδρείκελα.#MeToo»!