Survivor 4: Εκτός παιχνιδιού η Μαριαλένα; Το βίντεο που φούντωσε τις φήμες

Σούσουρο στο διαδίκτυο εδώ και λίγες ώρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Εκτός παιχνιδιού η Μαριαλένα; Το βίντεο που φούντωσε τις φήμες

Σούσουρο έχει προκληθεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο με ένα βίντεο που δημοσίευσε ο παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι μια από τους προτεινόμενους προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, ωστόσο πριν το συμβούλιο που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (23/6), ο Τούρκος παραγωγός ανέβασε ένα Live στο instagram με τους Έλληνες και Τούρκους παίκτες που ετοιμάζονται για τον τελικό σε κάθε χώρα κι εκείνη δεν ήταν πουθενά.

Στο βίντεο 16 περίπου λεπτών δεν διακρίνεται η Μαριαλένα.

Το βίντεο του Ατζούν με τους παίκτες του Survivor

Τι συνέβη και δεν ήταν η Μαριαλένα στο βίντεο

Σύμφωνα με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία πριν από λίγες ώρες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού ώστε να την εξετάσουν. Ο Σάκης Κατσούλης βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα γιατί η παραγωγή δεν τον έχει ενημερώσει για την κατάστασή της ακόμα.

Είναι πολύ στεναχωρημένος.

Όσον αφορά την Μαριαλένα, η πηγή μας μας μετέφερε πως αισθανόταν πολύ αδύναμη και είχε ένα μικρό λιποθυμικό επεισόδιο. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε. Ωστόσο, η κατάστασή της - τονίζουμε πως με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες - δεν είναι σοβαρή. Απλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Η παραγωγή είναι πάνω από τους παίκτες και με το παραμικρό θέλει να τα τσεκάρει όλα, ειδικά όσον αφορά την υγεία αυτών.