Survivor 4 highlights 27/6: Η αποχώρηση που συγκίνησε τους πάντες

Η τελική 4άδα διαμορφώθηκε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 highlights 27/6: Η αποχώρηση που συγκίνησε τους πάντες

Η προτελευταία Κυριακή του Survivor είναι γεγονός. Το παιχνίδι έχει μπει στην τελική ευθεία πια και μόνο μια εβδομάδα απομένει μέχρι τον μεγάλο τελικό. Εχθές το βράδυ παρακολουθήσαμε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, με μια αποχώρηση.

Το Youweekly.gr έχει συγκεντρώσει παρακάτω όλα τα highlights της βραδιάς.

Όλα όσα έγιναν στο Survivor

Η Μαριαλένα στο νοσοκομείο

Εκτός του αγωνίσματος βρέθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο το Youweekly.gr. Την αποκάλυψη έκανε ο Σάκης Κατσούλης στην αρχή του χθεσινού επεισοδίου.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά το συμβούλιο ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

«Μετά το συμβούλιο η νύχτα μας επιφύλασσε εκπλήξεις, αφού η Μαριαλένα αισθάνθηκε από νωρίς μια αδιαθεσία. Έκανε 8-9 φορές εμετό, ένιωθε άσχημα, είχε ζαλάδες. Εύχομαι να είναι καλά, γιατί ακόμα δεν την έχω δει, είναι στο νοσοκομείο από νωρίς το πρωί. Περιμέναμε να ξημερώσει και αμέσως έφυγε για το νοσοκομείο. Τι να πω; Ό,τι καλύτερο της εύχομαι και να γυρίσει δυνατή», είπε ο Σάκης Κατσούλης, εμφανώς αγχωμένος για την κατάσταση της υγείας της.

«Λύγισε» ο Ηλίας Μπόγδανος μετά τις αιχμές του Ασημακόπουλου

Ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Σάκης Κατσούλης είναι οι δυο παίκτες που έχουν περάσει στον ημιτελικό του Survivor με τον Γιώργο Κόρομι, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να έρχονται εχθές αντιμέτωποι για το ποιος θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Αυτή η εξέλιξη έφερε τριγμούς και γκρίνια στους Amigos με τον Ηλία Μπόγδανο να μην αντέχει το άσχημο κλίμα που δημιουργήθηκε και τις αιχμές του Γιώργου Ασημακόπουλου και να ξεσπά.

«Εγώ δεν άλλαξα τον χαρακτήρα μου. Όταν ήθελα να πω κάτι το έλεγα και δεν άλλαξα τη γνώμη μου για να πάω με τη ροή των πραγμάτων. Κάποιοι έχουν στρατηγική, τα έχουν καλά με όλους και πάνε όπου φυσά ο άνεμος», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος στον Κόρομι.

«Δεν ξέρω τι έχω κάνει λάθος και δεν μου μιλούν. Νιώθω ότι αν πάω να μιλήσω στον Σάκη στην καλύβα, τους προδίδω και δεν μου πολυμιλάνε. Είμαστε πέντε άτομα και πρέπει να είμαστε όλοι μια παρέα. Γιατί πρέπει να είμαστε τρεις και δυο; Μπορεί να πάω στον Σάκη επειδή η Μαριαλένα είναι στο νοσοκομείο και να νιώθω ότι πηγαίνω να του μιλήσω και υπάρχει ένα σούσουρο από πίσω», είπε βουρκωμένος ο Ηλίας Μπόγδανος.

Και συνέχισε: «Όταν γυρίσαμε από το έπαθλο εννοείται πως ένιωσα σαν να είπανε ότι δεν πάει να χάσαμε, εσύ βολεύτηκες και πήγες στο έπαθλο..

Άκουσα και κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, ότι κάποιοι επιλέγουν να τα έχουν καλά με όλους. Δηλαδή θα πρέπει να τσακώνομαι κι εγώ για να μην παρεξηγηθώ και να φαίνομαι ότι είμαι στην μέση; Έτσι είμαι σαν άνθρωπος, τσακώνομαι πολύ λίγες φορές».

Ο Σάκης Κατσούλης μάλιστα επισήμανε πως όντως υπάρχει μια παγωμάρα στους Amigos.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο

Μεγάλη ένταση και αγωνία στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor ανάμεσα στην κόκκινη και τη μπλε ομάδα όπου συμμετείχαν Έλληνες και Ρουμάνοι survivors. Το αγώνισμα έληξε 10-6 με τη μπλε ομάδα να παίρνει τη νίκη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Γιώργο Κόρομι να φεύγουν με τους Ρουμάνους συμπαίκτες τους για το μεγάλο έπαθλο στην πολυτελέστατη βίλα.

Εκτός από τους Amigos, όμως, που δεν ήταν και στην καλύτερη τους φάση και οι Ρουμάνοι παίκτες ήταν «τσακωμένοι» μεταξύ τους. Μάλιστα, ο τελευταίος πόντος για το παιχνίδι και τη νίκη των μπλε ήρθε στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Sebastian για την κόκκινη ομάδα και τον Albert για τους μπλε.

Οι μπλε κατάφεραν να επικρατήσουν και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο, πανηγυρίζοντας έντονα, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Sebi. «Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Ήσασταν έξι άτομα και φωνάζατε μες στο αυτί μου», είπε και πρόσθεσε ενοχλημένος: «Εντάξει κερδίσατε, για ποιον λόγο όμως, σε απόσταση ενός εκατοστού από εμένα, φωνάζετε τόσο πολύ;».

Η αποκάλυψη της Μαριαλένας για την περιπέτεια υγείας της

Εκτός αγωνίσματος βρέθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξαιτίας μια αδιαθεσίας που είχε στο Survivor. Η παίκτρια επέστρεψε στο παιχνίδι και βρέθηκε στο συμβούλιο του νησιού και αποκάλυψε πως είναι τώρα η κατάσταση της υγείας της.

«Είμαι μια χαρά τώρα. Προχθές ήταν η χειρότερή μου μέρα στο παιχνίδι. Πέρασα μια πολύ δύσκολη βραδιά. Δεν ξέρω καν πώς το έπαθα και γιατί το έπαθα. Παρόλα αυτά είμαι μια χαρά τώρα. Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις, πήρα τα απαραίτητα φάρμακα και ορούς και επέστρεψα», είπε αρχικά η Μαριαλένα.

Και ανέφερε: «Εννοείται πως είμαι έτοιμη να αγωνιστώ και πάλι και ελπίζω η τελευταία μου μέρα στο Survivor να μην είναι σε ένα κρεβάτι του νοσοκομείου, αλλά να συνεχίσω και είμαι έτοιμη για το επόμενο αγώνισμα».

Θέλοντας να την «πειράξει» μάλιστα ο Γιώργος Λιανός της είπε πως έχασε ένα ξεχωριστό αγώνισμα και ένα μεγάλο έπαθλο, με την παίκτρια να αναφέρει: «Ήθελα να έρθω με τους ορούς, αλλά δεν γινόταν».

Αποχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Survivor και μια ανάσα πριν από το τέλος, τα spoiler επιβεβαιώθηκαν και από τον Άγιο Δομίνικο αποχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Οι τρεις παίκτες που ήρθαν αντιμέτωποι ήταν ο Γιώργος Κόρομι, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που επέστρεψε στο τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης του νησιού μετά την περιπέτεια με την υγεία της και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο τελευταίος όμως, δεν κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Συγκινημένος ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανέφερε πως περίμενε πως θα είναι αυτός που αποχωρεί και ότι τώρα πια νιώθει ελεύθερος και αποκάλυψε πως μέρος από την αμοιβή του θέλει να δοθεί σε παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.

Συγκίνηση για τον Γιώργο Κόρομι και δάκρυα για τον Ηλία Μπόγδανο.

Πώς θα συνεχιστεί το παιχνίδι

Λίγο νωρίτερα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως μετά και από την αποψινή αποχώρηση θα ακολουθήσει ένα ακόμη αγώνισμα και ένα συμβούλιο του νησιού όπου θα διαμορφωθεί η τελική κατάταξη των παικτών. Οι δυο παίκτες που θα είναι στην 3η και 4η θέση της κατάταξης θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι σε ψηφοφορία και θα διεκδικήσουν και πάλι τη θετική ψήφο του κοινού για να φθάσουν στους τρεις.

Οι γραμμές θα ανοίξουν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού και θα κλείσουν στην Αθήνα και στον ημιτελικό. Αφού γίνει η αποχώρηση θα ανοίξουν και πάλι οι γραμμές για τους τρεις φιναλίστ που θα αναδείξουν τη δυάδα του τελικού.

Ωστόσο, ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η αντίδραση των παικτών πριν από την ανακοίνωση του αποτελέσματος με όλους του παίκτες να εξομολογούνται πόσο τους έχουν λείψει οι οικογένειές τους.