Survivor 4 - μητέρα Ασημακόπουλου: "Κλάψαμε πολύ όταν είπε για τον αδερφό του"

"Πάντα είχαμε ελπίδα ότι μπορούσε να σωθεί ο μικρούλης. Τα παιδιά δεν..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - μητέρα Ασημακόπουλου:

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος μονοπώλησε το ενδιαφέρον καθώς παρακολουθήσαμε την αποχώρησή του λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Ο παίκτης που κατάφερε να επιβιώσει στον Άγιο Δομίνικο για παραπάνω από 6 μήνες, ήρθε η στιγμή να μαζέψει τα πράγματα του και να επιστρέψει Ελλάδα. Πριν εγκαταλείψει το νησί, όμως, έκανε γνωστό πως το ποσό που κέρδισε κατά την παραμονή του θα το δωρίσει σε παιδιά με καρκίνο.

Φυσικά, όπως όλοι γνωρίζουμε ο Γιώργος είναι υπερευαίσθητος με αυτό το θέμα καθώς πρόσφατα αποκάλυψε πως σε νεαρή ηλικία είχε χάσει τον αδερφό του από αυτό.

Η μητέρα του και ο αδερφός του, το πρωί της Δευτέρας βρέθηκαν καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day και σχολίασαν τα όσα συνέβησαν με τον Γιώργο στο νησί όλον αυτό τον καιρό.

Η εξομολόγηση της μητέρας και του αδερφού του Ασημακόπουλου

«Κι εγώ λύγισα, έκλαψα μαζί με τον πατέρα του πολύ. Τα παιδιά δεν πέρασαν ωραία χρόνια. Βγαίναμε και μπαίναμε στα νοσοκομεία. Πάντα είχαμε ελπίδα ότι μπορούσε να σωθεί ο μικρούλης» ανέφερε η κ. Σάντυ στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Είναι αδελφικά βιώματα όλα αυτά. Κι εγώ έγινα πιο εσωστρεφής, ωριμάσαμε πριν την ώρα μας και γίναμε πιο σοφοί. Τελείωσε η περιπέτεια με τον αδερφό μας και όλα καλά» είπε με τη σειρά του ο μικρότερος αδερφός του.