Survivor 4: Σάκης, Μαριαλένα και Ηλίας συγκέντρωσαν τις περισσότερες νίκες - Τελευταίος ο Κόρο

Οι πρώτοι τρεις πήραν το εισιτήριο για τον δεύτερο αγώνα κατάταξης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Σάκης, Μαριαλένα και Ηλίας συγκέντρωσαν τις περισσότερες νίκες - Τελευταίος ο Κόρο

Ένας ακόμη στίβος μάχης του Survivor 4 έληξε, με τους τέσσερις εναπομείναντες παίκτες να τα δίνουν όλα, λίγο πριν τον ημιτελικό και τελικό του παιχνιδιού.

Ο αγώνας ήταν αρκετά απαιτητικός, με πολλά εμπόδια και έναν πολύ δύσκολο στόχο, ενώ σκοπός του παιχνιδιού ήταν οι παίκτες να φτάσουν πρώτοι στις 8 νίκες.

Ο πρώτος που τις συμπλήρωσε ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ενώ λίγο αργότερα τον ακολούθησε και η Μαριαλένα, με το παιχνίδι λοιπόν να τελειώνει μεταξύ του Ηλία και του Κόρο.

Τελικά, ο παίκτης που κατάφερε να συγκεντρώσει τις λιγότερες νίκες ήταν ο Κόρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Μαριαλένα από την αρχή δεν αισθανόταν καθόλου καλά, με την ίδια να παραπονιέται συνεχώς ότι θα κάνει εμετό. Μάλιστα, μόλις τελείωσε το παιχνίδι και έφτασε τις 8 νίκες, μετρήθηκε με το θερμόμετρο και τελικά είχε δέκατα!

Ο Ατζούν ξέρει ήδη την ξανθιά καλλονή που θα πάρει στον 5ο κύκλο

Ο τέταρτος κύκλος του Survivor 4 φτάνει στο τέλος του και ήδη ο Ατζούν κάνει σκέψεις για τον 5ο. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ σημειώνει επιτυχία και ο τούρκος παραγωγός όπως φαίνεται θέλει να το βγάλει στον αέρα του σταθμού και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Στόχος του λοιπόν είναι στον 5ο κύκλο να στείλει στον Άγιο Δομίνικο μια ξανθιά καλλονή που βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση και μάλιστα, έχει λάβει ήδη μέρος σε δυο μεγάλα ριάλιτι.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία είχε δεχθεί πρόταση, όμως την είχε απορρίψει. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου απίθανο στην δεύτερη πρόταση που θα της γίνει να πει το μεγάλο "ναι" και να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

«Μετά τη Φάρμα θα έμπαινα πιο εύκολα στο Survivor», είχε πει η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και της Φάρμας, με την αγαπημένη Αλεξάνδρα να μην είναι διόλου απίθανο να είναι το πρώτο πρόσωπο που θα δεχθεί πρόταση για το Survivor 5.

Ο Τζέιμς Καφετζής δίνει τσάμπα προσκλήσεις για τελικό και ημιτελικό Survivor

Όπως έχουμε καταλάβει από την ημέρα που βγήκε ο Τζέιμς από το Survivor και μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, δεν υπάρχουν τόσο καλές σχέσεις μεταξύ αυτού και της παραγωγής του ριάλιτι.

Αν μπορούσε, όπως φαίνεται, δεν θα πήγαινε καν στον τελικό αλλά κάποια πράγματα είναι γραμμένα στο συμβόλαιο και δεν γίνεται να παραγραφούν.

Ωστόσο, επειδή μάλλον δεν θέλει να πάρει κανέναν συγγενή του στο παιχνίδι δωρίζει μέσω giveaway 2 προσκλήσεις. Αν θες λοιπόν να βρεθείς κι εσύ στο Γαλάτσι, δες παρακάτω τι πρέπει να κάνεις!

"Έχω 4 προσκλήσεις για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, ο οποίος θα γίνει στις 4 και 5 Ιουλίου στο Γαλατσι! Οποίος ενδιαφέρεται να κάνει ένα σχόλιο από κάτω κι θα διαλέξω τυχαία 2 άτομα να πάρουν από 2 ο καθένας."

Έχω 4 προσκλήσεις για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, ο οποίος θα γίνει στις 4 και 5 Ιουλίου στο Γαλατσι!...

Posted by James Kafetzis on Friday, June 25, 2021