Survivor 4 trailer 29/6: Καταρρέει η Μαριαλένα στη μέση του αγώνα - Αλαλούμ στον Άγιο Δομίνικο

Ο Σάκης σε πανικό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 29/6: Καταρρέει η Μαριαλένα στη μέση του αγώνα - Αλαλούμ στον Άγιο Δομίνικο

Μια ήρεμη μέρα μην περάσουν τα παιδιά στον Άγιο Δομίνικο! Βέβαια θα μου πεις... όταν τα νούμερα τηλεθέασης πέφτουν κάτι πρέπει να γίνει για να υπάρξει ενδιαφέρον από την πλευρά του τηλεθεατή! Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, λοιπόν, λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη καταρρέει!

Όπως θα δείτε κι εσείς στο βίντεο παρακάτω, αρχικά η κατάσταση επικεντρώνεται στα νεύρα του Κόρο μετά την χθεσινή του ήττα ενώ όταν μεταφέρεται το πλάνο στον αποψινό στίβο μάχης έρχονται τα πάνω κάτω αφού η Μαριαλένα παλεύοντας για τη νίκη πιέζει τόσο πολύ τον εαυτό της που φωνάζει ξαφνικά "Δεν μπορώ να αναπνεύσω" και πέφτει κάτω.

Ο Σάκης Κατσούλης εννοείται πως τρέχει πίσω της προσπαθώντας να την βοηθήσει ενώ ο Γιώργος Λιανός φωνάζει απευθείας τους γιατρούς! Δεν έχουμε επικοινωνήσει ακόμα με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο να μας πει τι συνέβη. Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι η Μαριαλένα αλλά το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως ο οργανισμός της είναι πολύ εξασθενημένος. Είναι η μόνη κοπέλα που έχει καταφέρει να επιβιώσει στο νησί 6 μήνες, αφού ήταν εξ' αρχής μέσα.

Πριν από λίγες ημέρες η παίκτρια, όπως σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr, μεταφέρθηκε πάλι στο νοσοκομείο.

Περίπλοκη η κατάσταση λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. Εδώ θα είμαστε να σας τα πούμε όλα γιατί έχουμε και αγώνα κατάταξης σήμερα. Ποιος θα είναι ο νικητής; Ξέρουμε.

Το σημερινό trailer του Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils