Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιώργος Λιανός

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιώργος Λιανός

Πίσω στην Ελλάδα και στην καθημερινότητα του επέστρεψε ο Γιώργος Λιανός, μετά από 7 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, μιας και για φέτος βρισκόταν στο τιμόνι της παρουσίασης του Survivor 4.

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον ημιτελικό και τελικό, που πρόκειται να διεξαχθούν στις 4 και 5 Ιουλίου και ένας από τους 4 εναπομείναντες παίκτες πρόκειται να αναδειχθεί ο νικητής του παιχνιδιού -δείτε εδώ το φαβορί-.

Για αυτό και ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε μόνιμα στην χώρα μας, με τον φωτογραφικό φακό του Youweekly να τον απαθανατίζει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Φωτογραφίες του Γιώργου Λιανού κατά την άφιξη του στην Ελλάδα

Survivor 4 επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιώργος Λιανός φώτο

Survivor 4 επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιώργος Λιανός φώτο αεροδρόμιο

Survivor 4 επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιώργος Λιανός

Ποιος κερδίζει τον αποψινό 30/6 τρίτο αγώνα κατάταξης

Τελευταίος αγώνας απόψε για του εναπομείναντες Survivors και.. θα υπάρξουν εκπλήξεις σίγουρα!

Χτες μεγάλος νικητής ήταν (ποιος άλλος;) ο Σάκης Κατσούλης με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο αφού κέρδισε και τις 14 αναμετρήσεις που έπαιξε, απέναντι σε Ηλία Μπόγδανο και Μαριαλένα Ρουμελιώτη (7-0 τον καθένα) και εξασφάλισε μια θέση στον ημιτελικό!

Σήμερα είναι μια άλλη μέρα καθώς Σάκης Κατσούλης δεν υπάρχει και στο τελευταίο αγώνισμα του φετινού Survivor θα αγωνιστούν Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κόρομι! Ο νικητής θα πάρει θέση στον ημιτελικό, δίπλα στον Σάκη Κατσούλη και οι άλλοι δύο θα μπουν στην ψηφοφορία του κοινού για να εξασφαλίσουν το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο, με τον παίκτη που περισσεύει να παίρνει την τέταρτη θέση! Ποιος θα κερδίσει;

Μεγάλη μάχη απόψε και ίσως η πιο αμφίρροπη καθώς Σάκης Κατσούλης δεν υπάρχει στην εξίσωση και θα είναι απλός θεατής. Τα spoils τον τελευταίο καιρό όπως έχετε καταλάβει κι εσείς έρχονται με μεγάλη δυσκολία αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε πέσει έξω!

Οι πρώτες πληροφορίες για απόψε αναφέρουν πως ο Ηλίας Μπόγδανος θα δώσει μέχρι και την ψυχή του και θα καταφέρει να πάρει τη νίκη! Ωστόσο, κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη! Αν αλλάξει κάτι θα επανέλθουμε με update στο συγκεκριμένο άρθρο!

Επίσης δείτε εδώ το trailer για το αποψινό επεισόδιο. Είναι πολύ συγκινητικό!