Survivor 4 - highlights 30/6: Κλάματα και εντάσεις την τελευταία ημέρα στον Άγιο Δομίνικο

Επιστρέφουν Ελλάδα, Κόρομι, Μπόγδανος, Μαριαλένα και Σάκης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 30/6: Κλάματα και εντάσεις την τελευταία ημέρα στον Άγιο Δομίνικο

Χθες 30/6 παρακολουθήσαμε το τελευταίο επεισόδιο του Survivor 4 από τον Άγιο Δομίνικο, αφού οι παίκτες που έχουν φτάσει ως εδώ, επιστρέφουν στην Ελλάδα για τον ημιτελικό που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4/7.

Αναλυτικά τα 30/6 highlights του Survivor 4

Ο Κόρο ο πρώτος υποψήφιος - Τους έκανε πέρα όλους

Την χειρότερη επίδοση είχε στον χθεσινό και τελευταίο αγώνα κατάταξης του Survivor ο Γιώργος Κόρομι, με τον ίδιο να τα βάφει κυριολεκτικά μαύρα.

Ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνίστηκε με τον Ηλία και την Μαριαλένα, από τους οποίους και τελικά ηττήθηκε, με αποτέλεσμα να είναι ο πρώτος παίκτης που θα τεθεί στην ψηφοφορία του κοινού.

Ο ίδιος σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχε αρκετά νευρά και δεν μιλιόταν, ενώ η διάθεση του χειροτέρεψε ακόμα περισσότερο, όταν γύρισαν στην παραλία.

Και αυτό καθώς οι υπόλοιποι 3 παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι γύρω από την φωτιά, με τον Κόρο από την άλλη να έχει απομονωθεί και να προτιμά να κάτσει μόνος του, με το Twitter να τον δικάζει απίστευτα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος περνάει στον ημιτελικό της Κυριακής

Ηλίας, Κόρο και Μαριαλένα λοιπόν είχα να αντιμετωπίσουν έναν ακόμη πολύ δύσκολο στίβο μάχης, γεμάτος εμπόδια και δυσκολίες.

Τελικά, ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν αυτός που έφθασε πρώτος στις επιθυμητές νίκες και έτσι πέρασε αυτόματα στην δεύτερη φάση του αγώνα, όπου είχε να αντιμετωπίσει την Μαριαλένα, μιας και ήταν η επόμενη με τις 7 νίκες, ενώ ο Κόρο, ως τελευταίος στην κατάταξη, πέρασε κατευθείαν στην ψηφοφορία του κοινού.

Ηλίας και Μαριαλένα την επόμενη μέρα αγωνίστηκαν στο τελευταίο run του φετινού Survivor, με τον πρώτο τελικά να φτάνει πρώτος στις 7 νίκες και να περνάει στον ημιτελικό!

Σάκης - Ηλίας είναι λοιπόν οι 2 παίκτες που πάνε στον ημιτελικό της Κυριακής ενώ Κόρο - Μαριαλένας είναι οι 2 υποψήφιοι.

Αποχωρούν οι παίκτες από τον Άγιο Δομίνικο - Φανερά συγκινημένοι

Μετά την λήξη των δύο αγώνων κατάταξης, από τους οποίους ο Ηλίας Μπόγδανος πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό της Κυριακής μαζί με τον Σάκη, ενώ Μαριαλένα και Κόρο είναι υποψήφιοι, οι παίκτες γύρισαν στην παραλία για τελευταία φορά, προκειμένου να μαζέψουν τα πράγματα τους και να αναχωρήσουν.

Όπως ήταν αναμενόμενοι, οι 4 φιναλίστ δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την συγκίνηση και τα κλάματα τους, ειδικότερα την ώρα που αναπολούσαν όλες τις στιγμές που έχουν περάσει 7 μήνες στο πανέμορφο αυτό νησί.

Μάλιστα, ο Κόρο και ο Ηλίας πήραν μαζί τους και την ταμπέλα που γράφει πάνω Amigos para siempre, προκειμένου να την επιστρέψουν σε όλη την ομάδα των Amigos.

Από την άλλη, Μαριαλένα και Σάκης έκαναν την τελευταία τους βόλτα στη παραλία, δηλώνοντας πόσο τυχεροί ήταν που είχαν έναν δικό τους άνθρωπο μέσα στο παιχνίδι.