Survivor 4: Το πρώτο teaser του ημιτελικού μόλις κυκλοφόρησε!

Ανατριχιαστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Το πρώτο teaser του ημιτελικού μόλις κυκλοφόρησε!

Το ριάλιτι του ΣΚΑΙ, το Survivor, που φέτος κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, μετά από 6 μήνες φτάνει στο τέλος του! Την Κυριακή 4/7 θα παρακολουθήσουμε live τον ημιτελικό του από το Γαλάτσι ενώ την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός και θα έχουμε ήδη το όνομα του νικητή, αν και το twitter το έχει δηλώσει από τώρα ποιος θέλει να είναι.

Μέχρι στιγμής ο Σάκης και ο Ηλίας έχουν περάσει στον ημιτελικό ενώ η Μαριαλένα και ο Κόρο έχουν αφεθεί στην κρίση του κοινού. Θα γίνει ψηφοφορία και την Κυριακή ο Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα αυτού που έφτασε πολύ κοντά στην πηγή αλλά νερό δεν θα πιει. Να σημειωθεί πως το Youweekly.gr σας έχει δώσει από τώρα το όνομα αυτού που παίρνει το εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Ο ΣΚΑΙ πριν από λίγα λεπτά για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού δημοσίευσε το πρώτο teaser - ανατριχιαστικό teaser βασικά - στο οποίο παρουσιάζει τους 4 φιναλίστ.

Το πρώτο teaser του Survivor

Ποιον δίνουν για νικητή οι στοιχηματικές

Ο Ηλίας Μπογδάνος μετά από πολύ καιρό... γκρεμίζεται από την κορυφή και σε αυτή περνάει ο Σάκης Κατσούλης!

Απολύτως λογικό για όσους παρακολουθούν το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής δείχνει ασταμάτητος από τη στιγμή που τα αγωνίσματα έγιναν ατομικά! Μάλιστα, ήταν αυτός που κέρδισε και την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας!

Έτσι, πλέον βρίσκουμε τον Σάκη Κατσούλη σε απόδοση 4.00! Από κοντά ακολουθεί ο Ηλίας Μπογδάνος σε απόδοση 4.50!

Η πρώτη τριάδα κλείνει με τον Κόρο, τον οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 5.00! Ακολουθεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο 7.00.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils