Γιώργος Ασημακόπουλος: Επισκέφθηκε τα γραφεία του Make a Wish - Έκανε την δωρέα

Πραγματοποίησε τις ευχές δύο παιδιών που νοσούν από λευχαιμία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Ασημακόπουλος: Επισκέφθηκε τα γραφεία του Make a Wish - Έκανε την δωρέα

Στα γραφεία του “Make a wish” βρέθηκε νωρίτερα ο Γιώργος Ασημακόπουλος, προκειμένου να δωρίσει ένα μέρος των χρημάτων που κέρδισε κατά την παραμονή του στο Survivor 4.

Η τρυφερή αυτή κίνηση του πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης έχει συγκινήσει τους πάντες, με τον ίδιο να αποφασίζει να βάλει το ποσό από τον προσωπικό του λογαριασμό, μιας και τα χρήματα του Survivor θα μπουν ενάμιση μήνα μετά.

Νωρίτερα, ο Γιώργος «αγκάλιασε» τις νεράιδες του Κάνε-Μία-Ευχή αλλά και τις ευχές δύο συγκεκριμένων παιδιών, με ζητούμενο την ριζική ανανέωση του δωματίου τους.

Σύντομα λοιπόν ο Αλέξανδρος, 5 ετών, θα αποκτήσει ένα δωμάτιο διαστημόπλοιο και θα έχει την ευκαιρία να ονειρεύεται στο διάστημα, ενώ ο Βαγγέλης, 6 ετών, θα κοιμάται σε ένα υπέροχο κάστρο μαζί με ήρωες και πολεμιστές! Και τα δύο παιδιά νοσούν από λευχαιμία.

Γιώργος Ασημακόπουλος make a wish

«Ο Γιώργος άλλαξε πολύ μετά την απώλεια του αδερφού του»

Καλό φίλος του Γιώργου Ασημακόπουλος μίλησε στο «Secret» και τη Σπυριδούλα Τριάντου, μετά την συγκλονιστική του εξομολόγηση για τον θάνατο του αδερφού του που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

«Είχαµε µια απώλεια, δραµατική για εµένα. Μου στοίχισε τα παιδικά µου χρόνια. Χάσαµε τον αδελφό µου από καρκίνο, από όγκο στο κεφάλι. Ήταν δραµατικά τα χρόνια. Μου στέρησε τα παιδικά µου χρόνια, γιατί έπρεπε να στηρίζω τους γονείς µου… Κάθε σπίτι έχει και τα δικά του προβλήµατα. Αυτό µε έκανε να σέβοµαι αυτά που µου έχει δώσει ο Θεός. Την υγεία µου, σωµατική και ψυχική», είπε µεταξύ άλλων ο παίκτης του Survivor 4 στο συμβούλιο του νησιού.

«Από ό,τι µου είχε πει, ήθελε να υπάρχει ηρεµία στην οικογένειά του. Σκοπός του ήταν να την προστατεύει µε όποιον τρόπο µπορεί. Υπήρχε µια αστάθεια µετά τον θάνατο του αδελφού του. Ο Γιώργος µού είχε µιλήσει… Τον άλλαξε αυτό ως άνθρωπο. Εκτιµά τα πάντα, και τα πιο απλά… Σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια είναι φτωχά. Σε τέτοιο δράµα που έχει περάσει κάποιος οφείλεις να είσαι δίπλα του, όµορφα και διακριτικά», τόνισε ο γνωστός σχεδιαστής, Μιχάλης Μανιάτης.

Survivor 4 Μανιάτης για Ασημακόπουλο