Γιώργος Ασημακόπουλος: Ανατροπή με τα χρήματα που θα δώσει στο ίδρυμα

Τι συμβαίνει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Ασημακόπουλος: Ανατροπή με τα χρήματα που θα δώσει στο ίδρυμα

Απέραντη συγκίνηση έχει προκαλέσει η κίνηση του πρώην παίκτη του Survivor 4, Γιώργου Ασημακόπουλου, αναφορικά με το να δωρίσει σε ίδρυμα για τα παιδάκια με καρκίνο.

Ο ίδιος, αμέσως μετά το άκουσμα του ονόματος του αναφορικά με το ποιος αποχωρεί, εξέπλησε τους πάντες, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Πίστευα ότι θα είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρούσε σήμερα. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος παράλληλα. Πίσω από την εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα.

Θέλω από τις απολαβές που έχω πάρει από το Survivor θέλω να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο, γιατί καλό είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να υπάρχει εξέλιξη. Έχω περάσει διάφορα οικογενειακά προβλήματα και τώρα είμαι πιο δυνατός."

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί της Πέμπτης, τα χρήματα από την παραγωγή θα δοθούν στον ίδιο σχεδόν 1,5 μήνα μετά την αποχώρησή του για αυτό αποφάσισε να δώσει 30 χιλιάδες ευρώ από τον δικό του προσωπικό λογαριασμό.

Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο πρόκειται να επισκεφτεί το Σύλλογο «Ελπίδα», την «Φλόγα» και το Make a wish και θα δώσει ο ίδιος το ποσό.

Ο Ασημακόπουλος "ξεσκίζει" τον Ηλία λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή του Γιώργου Ασημακόπουλου στην Ελλάδα - δείτε εδώ φωτογραφίες - στον αέρα της εκπομπής Love it προβλήθηκαν οι δηλώσεις που παραχώρησε μετά την απομάκρυνσή του από την παραλία.

Σε αυτές σχολιάζει τους συμπαίκτες του και στοχοποιεί περισσότερο από όλους τον Ηλία Μπόγδανο.

«Δεν περίμενα ότι θα κάτσω τόσους μήνες. Για μένα ήταν άθλος όλο αυτό.

Η σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας μπορεί να είναι στρατηγική για να πάνε παρακάτω. Αν είναι κάτι αληθινό θα κρατήσει και όταν οι κάμερες σβήσουν. Θεωρώ ότι ο Σάκης έχει παρακολουθήσει το Survivor, ξέρει πράγματα για τους στόχους, για τους ανθρώπους και πώς μπορεί να τους πλησιάσει.

Ο Γιώργος Κόρομι για μένα θα ήθελα να είναι ο νικητής του Survivor, το λέω τόσο απλά, ωμά και χύμα γιατί είναι πραγματικός Survivor», εξομολογείται ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μπαίνει στο στόχαστρο και ο Γιώργος Ασημακόπουλος τον «καρφώνει» για όσα έγιναν στο Survivor.

«Μπορεί να άλλαξε η στάση του Ηλία Μπόγδανου απέναντί μας. Ο Ηλίας τα πάει καλά με όλους και ήξερε ότι δεν θα βγει υποψήφιος και έπαιζε εκ του ασφαλούς. Μας άφησε στον πάγκο και πήγαινε μιλούσε με τον Σάκη, πράγματα που δεν τα είχε κάνει πιο παλιά. Είναι περίεργο ένας άνθρωπος να τα έχει καλά με όλους. Ο Ηλίας όταν έχασε την ασπίδα προστασίας των Amigos, ξεκίνησε να πλησιάζει τον Σάκη. Δεν κάναμε κάτι στον Ηλία, αυτός μας έκανε. Μπορεί να είναι στρατηγική να φανεί αδύναμος, ότι βάλλεται. Έτσι κι αλλιώς ήταν όλη μέρα με την Μαριαλένα και τον Σάκη, οπότε εκεί που ήταν στενοχωρημένος μπορούσε να βρει ανθρώπους να μιλήσει», λέει.