Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Στην Ελλάδα επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Ασημακόπουλος, λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έφτασε πολύ κοντά στον ημιτελικό, ωστόσο ο κόσμος έκρινε ότι ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει οριστικά τον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, ο ίδιος, λίγο μετά το άκουσμα του ονόματος του στο συμβούλιο του νησιού, συγκίνησε τους πάντες, μιας και αποκάλυψε ότι θα δωρίσει τα χρήματα που έχει κερδίσει σε ιδρύμα για τα παιδάκια με καρκίνο.

Λίγη ώρα λοιπόν μετά την άφιξη του Γιώργου Λιανού στην χώρα, ήρθε και αυτή του Γιώργου Ασημακόπουλου, με τον φωτογραφικό φακό του Youweekly να τον απαθανατίζει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Φωτογραφίες του Γιώργου Ασημακόπουλου κατά την άφιξη του στην Ελλάδα

Survivor 4 επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιώργος Ασημακόπουλος φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Survivor 4 επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιώργος Ασημακόπουλος φωτογραφίες
Survivor 4 επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Αυτό είναι το ποσό που θα δωρίσει ο Ασημακόπουλος στα παιδάκια με καρκίνο

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος πίσω από το χαμόγελό του κρύβει ένα δράμα. Ο πρώην παίκτης του Survivor μετά από πολύ καιρό μέσα στο παιχνίδι αποκάλυψε πως έχασε τον αδερφό του από καρκίνο.

"Είχαμε μια απώλεια, δραματική για εμένα. Μου στοίχισε τα παιδικά μου χρόνια, χάσαμε τον αδερφό μου από καρκίνο, από όγκο στο κεφάλι. Ήταν δραματικά τα χρόνια. Μου στέρησε τα παιδικά μου χρόνια, έπρεπε να στηρίζω τους γονείς μου. Έτρεχαν συνέχεια στα νοσοκομεία. Ήμουν μικρός τότε δεν καταλάβαινα τι γίνεται. Είχα στήριγμα τον αδερφό μου τον Γιάννη. Ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι και ο μεγάλος μου αδερφός με πρόσεχε. Κάθε σπίτι έχει και τα δικά του προβλήματα. Αυτό με έκανε να σέβομαι αυτά που μου έχει δώσει ο Θεός. Την υγεία μου, σωματική και ψυχική", είπε ο ίδιος.

Ενώ συνέχισε: "Είχα τύψεις και δεν ήθελα να κάνω τους γονείς μου να περάσουν τέτοιο πόνο. Το να χάνεις τον αδερφό σου στα 10 του χρόνια και εσύ να είσαι 14… Δεν το εύχομαι σε κανέναν άνθρωπο να το ζήσει αυτό. Ήταν 4-5 δραματικά χρόνια στη ζωή μου. Είμαι ένα παιδί πολύ σωστό γιατί δεν θέλω να προκαλέσω άλλο πόνο στους γονείς μου. Στο παιχνίδι έχω πιάσει τον εαυτό μου να ξυπνάω το βράδυ επειδή τον έβλεπα τον Αλέξανδρο στον ύπνο μου, που στη νορμάλ μου ζωή δεν συνέβαινε. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και αυτά είναι σημαντικά εφόδια για το μέλλον μου. Έχω αλλάξει πολύ σαν άνθρωπος".

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος όπως σας αποκαλύψαμε στο Youweekly.gr πριν από λίγο καιρό, τα λεφτά που συγκέντρωσε από το παιχνίδι έχει σκοπό να τα δώσει σε ίδρυμα καταπολέμησης του παιδικού καρκίνου στη μνήμη του αδερφού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόσο αγγίζει τις 31.000 ευρώ.