Survivor 4: Σε αυτό το ίδρυμα θα δώσει τα χρήματα που κέρδισε ο Ασημακόπουλος

Συγκινεί η κίνηση του αυτή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Σε αυτό το ίδρυμα θα δώσει τα χρήματα που κέρδισε ο Ασημακόπουλος

Όπως έγινε γνωστό και ανακοίνωσε και ο ίδιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος, τα χρήματα που κέρδισε από τους 6μιση μήνες που έμεινε στο Survivor 4, θα τα δώσει σε ιδρύματα με παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.

«Πίστευα ότι θα είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρούσε σήμερα. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος παράλληλα. Πίσω από την εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα. Θέλω από τις απολαβές που έχω πάρει από το Survivor θέλω να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο, γιατί καλό είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να υπάρχει εξέλιξη. Έχω περάσει διάφορα οικογενειακά προβλήματα και τώρα είμαι πιο δυνατός», είχε εξομολογηθεί, όταν ο Λιανός ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το παιχνίδι.

Αε αυτό το ίδρυμα θα δωρίσει τα χρήματα του Survivor 4 ο Ασημακόπουλος

Η γενική διευθύντρια «Make a Wish», Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για την απόφαση του. «Τα χρήματα θα πάνε σε ευχές παιδιών…», είπε μεταξύ άλλων.

Το πρώτο story του Γιώργου Ασημακόπουλου μετά την αποχώρησή του

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε από το Survivor λίγο πριν τον μεγάλο ημιτελικό - που δεν ξέρουμε αν θα γίνει ακόμα - και αυτή την στιγμή που μιλάμε βρίσκεται στην διαδρομή για την επιστροφή στο σπίτι του, στην Ελλάδα.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι πήρε το κινητό στα χέρια του και αποφάσισε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση, το πρώτο του story, και να ευχαριστήσει μέσα από αυτό τον κόσμο που τον στήριξε και που του δείχνει την αγάπη του μέσω μηνυμάτων και όχι μόνο.

"Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την στήριξη, σας αγαπώ όλους, επιστρέφω παιδιά κι ανυπομονώ να δω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, την Ελλάδα. Welcome back, welcome back to reality. Σας αγαπώ όλους", είπε χαρακτηριστικά στο παρακάτω βίντεο!

Να σημειωθεί πως.. μοιάζει πολύ πλέον έναν γνωστό τραγουδιστή (δείτε εδώ ποιον!)