Γιώργος Ασημακόπουλος: "Την επέμβαση την έκανα ένα μήνα πριν μπω στο Survivor"

"Μου είχε πει ο γιατρός πως δεν πρέπει με τίποτα να πάω στο παιχνίδι"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Ασημακόπουλος:

Όλοι θυμόμαστε πως με το που μπήκε στο Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος έγινε γνωστό πως είχε κάνει επέμβαση στους κοιλιακούς του για να φαίνεται πιο... έντονοι! Είχε κυκλοφορήσει μάλιστα και βίντεο από την διαδικασία.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων σχολίασε και τον σάλο που προκλήθηκε με την συγκεκριμένη είδηση.

«Ο τρόπος ζωής μου είναι να γυμνάζομαι. Το σώμα μου ήταν μια χαρά και πριν κάνω την επέμβαση. Την επέμβαση την έκανα ένα μήνα πριν μπω στο παιχνίδι. Ήταν μιας μορφής λιποαναρρόφησης που σου καθαρίζει τα six pack. Πολλοί διάσημοι έχουν κάνει την ίδια επέμβαση. Σου τονίζει λίγο παραπάνω τη γράμμωση, τίποτα άλλο. Απλά δεν είχα τον χρόνο να αναρρώσω. Μου είχε πει ο γιατρός μου, ότι δε γίνεται να πάω με τίποτα στο Survivor. Έγινε μια πρόταση, το έμαθα και μπήκα τρεις μέρες πριν. Πόναγα πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι. Ένιωθα όλη την κοιλιακή μου χώρα να είναι σφιχτή. Πόναγα πραγματικά. Έλεγα γιατί βασανίζομαι. Μου έλεγαν οι γνωστοί μου πως θα φύγω σε μια βδομάδα» εξήγησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Όλη η συνέντευξη του Γιώργου Ασημακόπουλου στο Love it

Οι δυο ευχές των παιδιών με λευχαιμία που θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τα λεφτά του Survivor

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, όπως έγινε γνωστό στην αποχώρησή του από το Survivor, το χρηματικό ποσό που κέρδισε από την συμμετοχή του στο ριάλιτι - το οποίο είναι αρκετά μεγάλο - θα το χρησιμοποιήσει για να κάνει ευχές καρκινοπαθών παιδιών πραγματικότητα.

Το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε στα γραφεία του Make a Wish και αποκάλυψε στην κάμερα του Πρωινού πως θα ξεκινήσει κάνοντας τα όνειρα δυο παιδιών αληθινά. Το ένα παιδί θέλει ένα δωμάτιο διαστημόπλοιο και το άλλο παιδί θέλει ένα δωμάτιο κάστρο!

«Έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα για καλό σκοπό! Είναι ένα μεγάλο όνειρο να κάνω την επιθυμία μου πραγματικότητα γιατί πάλεψα και σε αυτό το παιχνίδι μου βγήκαν συναισθήματα που δεν τα περίμενα. Ο εγκλεισμός, η πείνα, οι κακουχίες με έκαναν ακόμα πιο ευαίσθητο. Έβλεπα όνειρα, τον αδελφό μου και ήταν το καμπανάκι που χτύπησε πιο έντονα μέσα μου».

«Μόνο αγάπη θέλω να δώσω και να κάνω ίσως τα παιδιά πιο ευτυχισμένα» πρόσθεσε, ακόμα, ο παίκτης του Survivor. «Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί ένα από τα 2 παιδιά που θα βοηθήσουμε λέγεται Αλέξανδρος, σαν τον αδελφό μου που χάσαμε».

«Θέλω να προσφέρω, είμαι αληθινός και το αποδεικνύω με αγάπη μόνο και τόσο όμορφα συναισθήματα στο μυαλό μου» συμπλήρωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Να τονιστεί πως ο παίκτης δεν έχει λάβει ακόμα το χρηματικό ποσό από την παραγωγή του Survivor και μέχρι στιγμής δίνει από τα δικά του λεφτά για να υλοποιηθούν όλα αυτά τα όνειρα.